Brand Focus CSR

Concertul Regal, un eveniment caritabil cu istorie

21 oct. 2019 < 1 min

Concertul Regal, un eveniment caritabil cu istorie

Reading Time: < 1 minut

Pe 25 octombrie 2019, la invitația Fundației Regale Margareta a României, cea de-a 12-a ediție a Concertului Regal caritabil îi va reuni pe scena Ateneului Român pe soprana Cellia Costea, tenorul Teodor Ilincăi și Orchestra Română de Tineret, dirijată de Gabriel Bebeșelea.

Fondurile din sponsorizări și donații atrase la Concertul Regal de-a lungul timpului au însumat peste 1,5 milioane euro. Așa a apărut programul național “Tinere Talente”, laureat la Gala Societății Civile, program dedicat viitorului artistic al României, prin care au fost acordate mai bine de 300 de burse artiștilor aflați la început de drum, care provin din familii cu venituri modeste.

Programul muzical al Concertului Regal caritabil aduce un omagiu operei italiene, participanții având ocazia să asculte arii celebre de Verdi, Puccini, Leoncavallo și Mascagni. În plus, evenimentul cuprinde o expoziție cu lucrări de arte vizuale ale bursierilor. 

Organizat anual cu ocazia zilei de naștere a Regelui Mihai l al României, fondator al Fundației alături de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, serile de gală ale evenimentului s-au bucurat de peste 800 de invitați, membri ai Familiilor Regale, membri ai Corpului Diplomatic, demnitari români, personalități de cultură și din mediul de afaceri, sponsori și susținători ai Fundației.

Biletele pot fi achiziționare online pe frmr și de pe eventbook.

Concertul Regal Caritabil va fi transmis la TVR3 și la Radio România Muzical.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: