fbpx
Antreprenori

Conferinta despre succes: Born2Succeed3 min

04/02/2014 3 min read

author:

Conferinta despre succes: Born2Succeed3 min

Reading Time: 3 minute

In weekend-ul 15 – 16 martie 2014, la hotelul Marshall Garden din Bucuresti, va avea loc conferinta Born2Succeed, organizata de catre Irina Alionte care, in 2012, la 24 de ani, a pornit o afacere de succes in Marea Britanie si a primit premiul Best Business Growth dupa doar un an de la infiintare. 

Prin aceasta conferinta, Irina Alionte isi propune sa creeze o comunitate a tinerilor de succes din Romania, care sa ii inspire si sa ii motiveze pe toti cei care vor sa isi depaseasca limitele.

Conferinta va fi sustinuta de Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie, Ketan Makwana, antreprenor de succes, speaker international si business mentor, si Justin Devonshire, Personal Success Coach si antreprenor.

Born2Succeed este un eveniment care iti va schimba viata! Tosin, Ketan si Justin fac parte din viata mea si sunt cei carora trebuie sa le multumesc pentru ca mi-au dat puterea sa pun bazele unui business intr-o tara total straina pentru mine si intr-un context economic in care un asemenea vis ar fi fost aproape imposibil de realizat. Eu am reusit cu ajutorul lor sa gasesc resursele pentru a construi o afacere in Marea Britanie si de aceea ma bucur foarte mult ca vor fi prezenti la conferinta Born2Succeed”, declara Irina Alionte, antreprenor si Empowerment Coach.

Cei trei mentori, Tosin Ogunnusi, Ketan Makwana si Justin Devonshire sunt cunoscuti speakeri internationali ce ii vor invata pe tineri tot ce trebuie sa stie despre depasirea fricilor, despre transformarea obstacolelor in oportunita?i si despre programarea mentala pentru reusita.

“Cred ca aceasta conferinta este o sansa extraordinara pentru toti tinerii care vor sa apuce calea antreprenoriatului sau pentru cei care vor sa isi depaseasca limitele, in cariera sau in viata personala. Dupa eveniment, vom crea o comunitate Born2Succed, un grup de sustinere care le va permite tuturor celor care au participat la conferinta sa interactioneze pe o platforma online dedicata dezvoltarii lor profesionale si personale” a completat Irina Alionte.

Toti cei care se inscriu la eveniment pana pe 15 februarie vor beneficia de preturi speciale, costul pentru participarea la eveniment fiind de numai 99 de Euro pentru un bilet standard si 135 Euro pentru biletul VIP (include un workshop special cu Tosin Ogunnusi).

Tosin Ogunnusi este Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie, care a invatat si ajutat mii de oameni din toata lumea sa-si gaseasca forta interioara pentru a reusi sa depaseasca si cele mai dificile momente din viata. Atelierele sustinute de Tosin sunt menite sa-i ajute pe participanti sa-si infranga cele mai mari temeri prin actiuni interactive, experientiale, precum mersul pe sticla, mersul pe jar sau boardbreaking. Astfel, alaturi de Tosin, participantii la Born2Succeed vor avea ocazia sa-si depaseasca simbolic barierele din calea implinirii viselor lor prin boardbreaking, spargerea unei placi de lemn cu mainile goale.

Ketan Makwana este directorul de operatiuni pentru Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizatii de mentoring si finantare din Marea Britanie, care a reusit sa ofere finantare de peste 8 miloane de euro pentru 1300 de start-up-uri dezvoltate de tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Totodata, a pus bazele Youth Enterprise Live,un proiect sustinut de Primul Ministru David Cameron, in care tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani pot sa-si expuna opiniile cu privire la educatie, conditiile de angajare si companii.

Justin Devonshire este Personal Success Coach & Entrepreneur. La scurt timp dupa ce a implinit 20 de ani, s-a mutat in Cipru si a pus bazele propriului business, reusind in mai putin de un an sa creeze unul dintre cele de mai succes programe de fitness din tara, ajungand sa vanda franciza proiectului si in Marea Britanie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *