Companii Stiri

Cosmetic Plant extinde gama pentru plaja

11 iul. 2016 2 min

Cosmetic Plant extinde gama pentru plaja

Reading Time: 2 minute

Producatorul roman de cosmetice Cosmetic Plant extinde gama de produse pentru protecție solara prin noua gama Cocos ce are la baza ulei de cocos BIO si nu contine parabeni, estimand o crestere de aproximativ 10% a vanzarilor din aceasta vara pe acest segment, precum si atragerea unei noi categorii de clientela.

„Noua gama de produse se adreseaza unei categorii de persoane interesate de produse de protectie solara cu ingrediente de baza BIO si care nu contin parabeni, aceasta nisa fiind inca insuficient exploatata”, a afirmat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Potrivit acesteia, emulsiile de plaja reprezinta peste 87% din totalul vanzarilor de produse pentru protecție solara, in timp ce uleiurile de plaja insumeaza 13%. De asemenea, in ultima perioada, compania a remarcat un interes crescut pentru produsele de protecție solara cu factori de protecție cat mai ridicați, respectiv 30 si 50.

“Estimam ca, vom putea observa o crestere de circa 10% a vanzarilor pe segmentul produselor de plaja, mai ales daca vremea va fi favorabila, comparativ cu anul anterior, cand acestea au generat peste 30% din totalul vanzarilor din lunile de vara”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

„Motivele care stau la baza comportamentului de consum se restrang asupra riscurilor pe care expunerea la soare le prezinta, incepand de la imbatranirea prematura a pielii si pana la pericolul cancerului de piele. Constientizarea romancelor in acest sens a cunoscut o crestere considerabila in ultimii ani, acestea fiind astazi mult mai precaute si atente atat la ingredientele produselor, cat si la ambalajul acestora”, spune reprezentanta Cosmetic Plant.

Ingredinte BIO si 0 parabeniGama Cocos - Cosmetic Plant

Pe langa un factor de protecție cat mai ridicat impotriva radiațiilor UV, femeile acorda o atenție importanta si compoziției produselor, cautand ingrediente naturale, chiar BIO. De asemenea, tipul formulei si lipsa parabenilor faciliteaza decizia de achiziție. Nu in ultimul rand, produsele ambalate in flacoane cu pompița prezinta un interes crescut in fața clientelor, care, in proporție de 60% opteaza pentru aceasta varianta in detrimentul ambalajelor clasice.

Cosmetic Plant lanseaza in aceasta vara doua noi emulsii si doua uleiuri de plaja ce au la baza uleiul de cocos BIO, recunoscut atat pentru efectul sau hidratant si fotoprotector, cat si pentru capacitatea sa de a bloca in mod natural pana la 20% din radiațiile UV.

Fara parabeni, bogate in ulei de cocos BIO, ulei de masline BIO, vitamina E si imbogațite cu filtre organice cu spectru UVA / UVB, uleiurile si emulsiile pentru plaja din gama COCOS se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa se bucure de soare, protejandu-si pielea intr-un mod sanatos. Noile produse sunt disponibile in variante de 150 ml si 200 ml, oferind un factor de protecție intre 6 si 50, ceea ce le recomanda pentru toate tipurile de piele.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: