Management Stiri

Crestere cu 35% pentru Smartree in primul trimestru

apr. 28, 2016 < 1 min

Crestere cu 35% pentru Smartree in primul trimestru

Reading Time: < 1 minut

Serviciile de externalizare a proceselor de HR a adus companiei Smartree o crestere cu aproape 35% a cifrei de afaceri in primul trimestru din 2016, pana la 2,6 milioane de euro.

Cele mai multe solicitari inregistrate de Smartree din partea clientilor au fost pentru modulul MyStaff Time, o solutie software care eficientizeaza procesele de pontaj, si modulul MyStaff Expenses, care ajuta la automatizarea gestiunii deconturilor. „Din ce in ce mai multe companii aleg sa isi externalizeze serviciile si procesele de lucru care necesita mult timp si resurse dedicate, cel mai cautat segment in acest sens fiind cel de salarizare”, arata Adrian Stanciu, CEO al Smartree.

In 2015, Smartree a inregistrat o cifra de afaceri de 9,6 milioane euro, cu 15% mai mult decat in 2014. Cresterea a fost sustinuta de atragerea de clienti noi din industrii precum pharma, servicii, productie, retail, agricultura, petrol si gaze.

Smartree ofera servicii complete de externalizare, de la salarizare, administrare de personal, analiza si raportare pentru management, recrutare, munca temporara, pana la consultanta in domeniu, prin platforme proprietare de solutii informatice integrate, dedicate managementului resurselor umane. Compania proceseaza 450.000 de angajati anual si are peste 150 de clienti, in majoritate companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

Foto: Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: