Companii

Cum arată cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov, o investiție de 10 mil. de euro în Chiajna

Reading Time: 2 minute

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, a deschis pe 12 noiembrie, în Chiajna, pe autostrada A1 (km. 11-12), cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov, în care a investit 10 milioane de euro.

Magazinul are peste 3.400 mp, în care sunt oferite peste 40.000 de produse, și include servicii precum click&collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din țară), extragaranție pentru produsele achiziționate, servicii de consultanță personalizată și soluții de finanțare.

Altex a dotat noul magazin cu etichete electronice și display-uri digitale, trecerea la afișaj electronic fiind parte din strategia retailerului pe termen lung de tehnologizare a magazinelor pentru a spori eficiența în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. Iluminarea este realizată cu sisteme cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

Am început anul cu o premieră – am deschis cel mai mare magazin Altex din țară la Arad, ne apropiem de finalul anului cu o nouă reușită – cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov. În linie cu strategia noastră omnichannel, ne-am propus să oferim clienților noștri experiențe complete de cumpărare, online și offline. Investim în spații extinse unde să aducem la îndemână o gamă cât mai mare de produse și servicii, de cea mai bună calitate„, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex. 

Altex România are peste 120 de magazine deschise în țară. În luna mai, compania a anunțat că va continua planul de investiții de 27 de milioane de euro aprobat pentru 2020 chiar și în contextul recesiunii economice generate de pandemia de COVID-19.

Gabriel Barliga

Recent Posts

Haute Culture organizează o nouă ediție Ladies of Haute Culture

Revista Haute Culture pregătește o nouă ediție a evenimentului emblematic dedicat valorilor autentice Ladies of Haute Culture, pe 26 aprilie,…

36 de minute ago

ROCA Investments a ajuns la o valoare de piață de aproape 82 mil. euro

ROCA Investments anunță o evaluare curentă înainte de distribuirea dividendelor de 81,64 milioane euro pentru anul 2023, marcând o creștere…

2 ore ago

Nichita Stănescu, inedit – ”De dor de sufletul lui Andersen”

Noul volum „De dor de sufletul lui Andersen“, cu texte semnate Nichita Stănescu (1933 - 1983) conţine o colecţie de…

2 ore ago

Cât costă un angajat nefericit? De ce echilibrul emoțional al oamenilor din echipă nu este doar „o problemă personală”

Se spune că banii nu pot cumpăra fericirea, însă în temeni de business, lipsa stării de bine poate cauza pierderi…

2 ore ago

Roxana Memetea: Puterea exemplului în leadership

Pentru mine, în leadership, cheia a fost mereu puterea exemplului. Mi se pare vital ca persoana care se află la…

2 ore ago

Sondaj Libris. Ce buget și cât timp alocăm lecturii

Cu ocazia Zilei Internaționale a cărții și drepturilor de autor, librăria online Libris a demarat un studiu pe un eșantion de aproximativ 1700…

3 ore ago