Dacia Duster Pick-Up este aici. Cât costă și cum poate fi cumpărată

21 oct. 2020 2 min

Dacia Duster Pick-Up este aici. Cât costă și cum poate fi cumpărată

Reading Time: 2 minute

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster, derivată din vehiculul 4×4 de serie și păstrând cotele de gabarit ale acestuia, dar cu o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.

Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică și beneficiind de un sistem de acționare simplu și practic, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.

Caroseria modelului Duster Pick-Up este realizată de Romturingia, companie cu sediul în Câmpulung Muscel parteneră Groupe Renault din anul 2013 specializată în producția, conversia și amenajarea de caroserii pentru autovehicule.

Motorizare și echipare

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP, care are un cuplu maxim de 260 Nm la 2.000 rotații/min, fiind adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil.

Consumul este de numai 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16 țoli.  Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Dimensiuni

Modelul Dacia Duster Pick-Up are 4.341 mm lungime, 1.822 mm lățime (2.052 mm cu oglinzile retrovizoare),  1.678 mm înălțime, are ampatament de 2.673 mm și gardă la sol de 224 mm (gol).

Lungimea de încărcare a benei este de 1.650 mm, aceasta având un volum util de 1.000 litri și o sarcină utilă de 500 kg.

Preț și disponibilitate

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise începând din data de 22 octombrie în întreaga rețea comercială Dacia din România. Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 de euro (TVA inclus).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: