BizRemote by certSIGN Companii Stiri

DB Global Technology donează 88.000 de euro spitalului „Victor Babeș” din București

27/03/2020 2 min read

DB Global Technology donează 88.000 de euro spitalului „Victor Babeș” din București

Reading Time: 2 minute

În contextul nevoii acute de ajutor pentru spitalele din România, DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, donează 88.000 de euro Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

Suma va fi alocată pentru achiziția de dispozitive medicale și a unui aparat de ventilare mecanică.

„Societatea românească are nevoie acum mai mult ca oricând de solidaritate. Înțelegem să fim uniți alături de angajații noștri, pornind proiecte noi, lansând recrutări pe piață, dar și prin acest gest prin care sprijinim direct sistemul medical”, a afirmat Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

Donația este rezultatul unei decizii a companiei de a se alătura celorlalte companii private care, în aceste zile, oferă ajutor spitalelor și secțiilor medicale implicate în lupta împotriva epidemiei de coronaviroză.

„DB Global Technology este o companie cu 900 de angajați, o componentă importantă din structura grupului Deutsche Bank, o investiție majoră în România și de aceea un motiv de mândrie pentru toți cei care lucrează în echipa noastră. Prin urmare, ca o companie responsabilă, nu puteam rămâne pasivi în această situație de criză cu care se confruntă România. Am decis astfel să sprijinim Spitalul de Boli Infecțioase «Dr. Victor Babeș», una dintre unitățile medicale care se află în prima linie în lupta împotriva acestei epidemii. Sperăm ca această donație să ajute echipa de specialiști a spitalului să salveze cât mai multe vieți și le mulțumim pentru ceea ce fac, în fiecare zi, pentru sănătatea noastră, a tuturor”, a spus Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank România.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale).

DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire, fiind operațional din 2014. 

Credit foto: ID 90069188 © Richair | Dreamstime.com

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă