Stiri Tech

Deutsche Bank ajunge la 800 de angajați în centrul software de la București

10 iul. 2017 < 1 min

Deutsche Bank ajunge la 800 de angajați în centrul software de la București

Reading Time: < 1 minut

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, a atins pragul de 800 de angajați, în contextul în care peste 150 de persoane s-au alăturat echipei în 2017. Compania va continua să își extindă echipa și își propune să ajungă la 1.000 de angajați până la finalul anului. În prezent, peste 75% dintre membrii echipei DB Global Technology fac parte din generația millennials (cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani).

„Ne bucură interesul în creștere pentru locurile de muncă în IT de care dau dovadă generațiile tinere, ce aduc un val nou de creativitate și abilități native în domeniul tehnologiei. Generația millennials reprezintă, în prezent, mai mult de trei sferturi din echipa noastră, iar numărul lor este în continuă creștere”, a spus Marian V. Popa, Director General al DB Global Technology.

În contextul unei nevoi în creștere pentru soluții software de înalt nivel care să susțină operațiunile internaționale ale Deutsche Bank, DB Global Technology va continua să se concentreze pe extinderea echipelor sale de programare, testare și analiză de business.

„Prima jumătate a anului 2017 a adus o creștere a numărului, dimensiunii și complexității proiectelor internaționale pe care echipa din București le coordonează și la care contribuie. Această tendință se va menține și va extinde gama de activități în care centrul nostru este implicat și, odată cu aceasta, și nivelul abilităților angajaților noștri”, a adăugat Marian V. Popa.

DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire, fiind operațional din 2014.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: