Companii

De ce am mutat redacția Biz la Lidl?

9 mart. 2018 2 min

De ce am mutat redacția Biz la Lidl?

Reading Time: 2 minute

Nu trece nicio lună fără proiecte speciale marca Biz. Este modul în care am dezvoltat brandul revistei și care a devenit deja parte din ADN-ul nostru.

Cel mai nou proiect editorial este #BizLaLidl. Dacă până acum echipa de jurnaliști și-a detașat redacția în mari capitale ale lumii, luna aceasta am fost invitați de top managementul Lidl să ne mutăm redacția în noul sediu central al companiei. Este un proiect care demonstrează că există companii ce doresc să transmită către public informații relevante într-un mod inovator, autentic și interactiv, dincolo de comunicarea tradițională.

Cea mai high-tech clădire din întregul grup german este construită după cele mai recente principii de inovație și sustenabilitate, adăpostește 350 de angajați și a devenit pentru câteva zile și sediul redacției Biz. Lidl a dorit ca echipa Biz să experimenteze live modul în care această combinație dintre tehnologie, ecologie și beneficii peste medie oferă angajaților un mediu de lucru atractiv și stimulativ.

Ședință de redacție alături de CEO-ul Lidl România

Am experimentat direct facilitățile clădirii și am cunoscut îndeaproape beneficiile pe care le oferă un astfel de sediu. Am avut în plus prilejul să-i întâlnim și să lucrăm îndeaproape cu CEO-ul Lidl România, Frank Wagner, și cu echipa de top management.

Ședință foto cu CEO-ul Lidl România, la pop-up studioul foto Biz

Ca un preambul, interviul cu Frank Wagner va descifra nu doar tainele industriei retail din România, ci și o serie de inițiative ambițioase în planurile de business ale companiei. N-au lipsit, în activitatea din noul sediu, nici vizitele inopinate în „bucătăria” primului magazin „verde” din lanțul retailerului, nava-amiral a grupului, întâlnirile cu managerii de la Achiziții&Degustare, cu echipele de HR sau CSR, ori cu cea de Marketing și Comunicare.

Toate interviurile și reportajele despre experiența noastră în noul sediu, dar și despre alte momente petrecute alături de oamenii care iau deciziile la Lidl România, vor apărea în următoarea ediție Biz din luna aprilie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: