Finanțe Stiri

De la ghiseu la terminale self-service

7 iun. 2016 < 1 min

De la ghiseu la terminale self-service

Reading Time: < 1 minut

Banca Comerciala Romana (BCR) a dezvoltat o noua functionalitate pentru masinile multifunctionale (MFM) si pentru ghiseele automate (APT), aceea de depunere numerar in orice cont bancar deschis la BCR. Operatiunea este disponibila atat pentru clientii persoane fizice, care au posibilitatea sa faca depuneri in LEI (la MFM si APT), EUR si USD (doar la MFM), cat si pentru persoanele juridice (microintreprinderi/PFA), care au optiunea depunerii in moneda nationala, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

Comisionul pentru aceasta noua operatiune de depunere la masinile multifunctionale si la ghiseele automate este de 2 lei pentru depunerile in lei si 1 EUR / USD pentru depunerile in valuta, cu 50% mai mici decat cele percepute la ghiseu. Limita maxima de tranzactionare este de 10.000 EUR / zi sau echivalentul in lei.

“Suntem continuu preocupati de digitalizarea canalelor alternative de banking si de gasirea unor solutii eficiente si usor de utilizat de catre clientii nostri. Prin aceasta noua functionalitate suntem in masura sa acoperim la terminalele self-service BCR peste 90% din tranzactiile pe care un client le poate face la ghiseul unei unitati. In plus, costurile pentru client sunt minime avand in vedere ca am eliminat comisioanele de retragere numerar la terminalele self-service inca din octombrie 2015, iar costurile pentru celelalte tranzactii sunt cu pana la 50% mai mici decat la ghiseu”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv Digital Banking, BCR.

BCR dispune de cea mai mare retea de terminale Self-Service din piata locala printr-o flota de 2616 ATM-uri si terminale care accepta depuneri de numerar si operatiuni complexe, si anume 1927 ATM-uri, 79 masini multifunctionale si 529 de ghisee automate (echipamente tip Self-Service la care clienţii BCR, persoane fizice, pot efectua singuri operaţiunile dorite: plata facturilor, alimentarea conturilor curente sau rambursarea sumelor pentru cardul de credit) si 160 automate de schimb valutar.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: