Marketing Stiri

De’Longhi lansează un nou espressor pe piața românească

25 iul. 2018 2 min

De’Longhi lansează un nou espressor pe piața românească

Reading Time: 2 minute

De’Longhi lansează în România espressorul manual cu pompă Dedica, un aparat ultra compact. Aparatul are o lățime de numai 15 cm și funcționează la o presiune profesională de 15 bari, portafiltrul Dedica permițând atât utilizarea cafelei măcinate, într-o cantitate ajustabilă pentru una sau două cafele, cât și a capsulelor de tip E.S.E. pod.

Aparatul are un panou de comandă intuitiv, cu 3 butoane iluminate, pentru prepararea cafelei dorite în doar câteva momente și este prevăzut cu o tavă de picurare cu indicator de nivel, cu o suprafață pentru încălzirea ceștilor și cu funcția de oprire automată.

Dedica este un aparat pentru iubitorii espresso-ului tradițional, dar și pentru cei care vor să experimenteze diferite tipuri de cafea măcinată.

Aparatul se reglează pe înălțime, în funcție de tipul de ceașcă, permițând și folosirea recipientelor mai înalte, de până la 12 cm, pentru orice băutură pe bază de cafea cu lapte. De altfel, Dedica este prevăzut cu un dispozitiv performant de spumare a laptelui.

”Sistemul ajustabil pentru cappuccino, cu care este dotat espressorul Dedica, îți permite să alegi între simpla încălzire a laptelui sau realizarea unei spume catifelate, pentru a crea diferite băuturi: de la un flat white cremos, la un cappuccino italian veritabil sau un latte ușor, de după amiază”, explică Roxana Dumitru, Directorul de Marketing al De’Longhi România.

De’Longhi Dedica este disponibil în patru culori, trei cu un finisaj mat elegant – alb, negru și roșu – și o a patra versiune, pe argintiu, cu un finisaj de oțel inoxidabil.

De’Longhi a creat și o râșniță din aceeași colecție, cu un design foarte asemănător cu al espressorului manual, ce permite 18 tipuri de măcinare diferite.

În plus, râșnița poate măcina o cantitate de până la 14 cești de cafea în același timp, iar lamele conice din oțel inoxidabil păstrează aromele cafelei utilizate. Folosind cafea proaspăt râșnită, băuturile sunt mai aromate și mai gustoase. Un avantaj important al dispozitivului este că boabele de cafea pot fi măcinate direct în portafiltrul care se folosește la espressorul Dedica. De asemenea, există două tipuri de râșniță Dedica: cu sau fără afișaj LED, după preferințele individuale de utilizare.

Espressorul manual Dedica și râșnița din aceeași colecție pot fi achiziționate din magazinele partenere De’Longhi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: