Brand Focus

Dendrio, rebranding semnat de Rusu+Borțun Brand Growers

30 sept. 2019 2 min

Dendrio, rebranding semnat de Rusu+Borțun Brand Growers

Reading Time: 2 minute

Dendrio, integrator de servicii IT și parte a Bittnet, a trecut, recent, printr-un rebranding semnat de agenția Rusu+Borțun Brand Growers. 

Procesul strategic de construcție de brand prestat de Rusu+Borțun Brand Growers a debutat cu un audit intern, discuții cu majoritatea angajaților și cu o auditare externă, constând în discuții cu clienți reprezentativi ai ambelor companii.

Ideea de rebranding a venit pe marginea dorinței de a face mai clare serviciile de educație și soluțiile IT pe care grupul Bittnet le pune la dispoziția clienților. Rebrandingul va fi promovat și însoțit de o campanie de comunicare.

“Livrăm servicii IT integrate bazate pe cloud, securitate, rețelistică și soluții complete de mobilitate, respectiv comercializăm aplicații software cu diverse opțiuni de licențiere. Totul pentru că drumul pe care îl parcurge compania ta să fie cel mai scurt și cel mai sigur. Dendrio. Your Journey. Upgraded. Ne propunem să fructificăm tehnologiile existente și totodată să identificăm noi tehnologii, pentru a oferi clienților noștri toate avantajele competitive: preț, viteză de reacție, siguranță, optimizare,” a declarat Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio, VP of Technology, Bittnet Group.

Dendrio oferă acces clienților săi către o tehnologie în schimbare fiind ajutat de ancorarea în grupul Bittnet și urmează să fie prezentat cu descriptorul “a bittnet company”, ceea ce va ajuta în obținerea rapidă de notorietate.

d4

“Am ales să mergem cu numele Dendrio, care derivă din dendrite. Acestea constituie o rețea, iar faptul că au proprietăți electrice și transmit informații creează o legătură cu rețelistica din IT și felul în care conectăm computerele. Dendritele sunt o parte esențială a procesului cognitiv uman, lucru care ne permite să facem o conexiune între funcțiile dendritelor și impactul pe care Dendrio îl poate avea într-o companie, gestionând rețeaua, securitatea datelor și tot ce tine de cloud”, a declarat Alina Tudose, partner, Rusu+Borțun Brand Growers. 

Competența, integritatea și flexibilitatea sunt valorile pe care Dendrio pune accent, compania având ca obiectiv principal consolidarea poziției de integrator multi-cloud la nivel local și regional.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: