Brand Focus

Coffee 2 Go: Design românesc pe paharele de cafea

15 iul. 2019 < 1 min

Coffee 2 Go: Design românesc pe paharele de cafea

Reading Time: < 1 minut

Începând cu luna iulie, Coffee 2 Go aduce o nouă creație a artiștilor români pe paharele de cafea, noul design fiind inspirat din lucrarea ”Viziunile unui Șaman 4” a artistului Sorin Crețu.

Lucrarea aleasă pentru noul design de pahar apare în „Catalogul Artiștilor Români din Alberta” în 2018 și are scopul de a promova și de a susține artiștii români.

Noile pahare cu designul inspirat din lucrarea artistului Sorin Crețu se vor găsi începând cu această lună în toate unitățile “Coffee 2 Go” pentru a inspira fiecare consumator și a-i oferi doza zilnică de creativitate.

Inițiativa de promovare a artiștilor români a debutat în 2017 atunci când Andreea Macovei a realizat, în colaborare cu Pavot Gallery, primul design al paharelor de cafea inspirat din lucrarea Swing.

”Dintr-o dată, consumatorii nostri au gasit în Coffee 2 Go un pahar care să-i reprezinte, să se poate mândri, câștigând astfel și aprecierea altora. La fel ca și celelalte lucrări alese, Swing devine placută tuturor, indiferent de preferințele sau experiența artistică”,  a spus Vlad Timaru, cofondator Coffee 2 Go.

Coffee 2 Go a mizat pe asocierea cu arta contemporană pentru a oferi consumatorilor o experiență dublă, venită atât din gustului băuturilor, cât și vizuală, datorită designului paharului.

Coffee 2 Go a fost lansat în 2013 de către Vlad Timaru, Iuliana Timaru și Mircea Rădulescu, 35 de unități fiind deschise publicului până în prezent.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: