Antreprenori Finanțe Stiri

Educatie financiara pentru antreprenori2 min

08/06/2016 2 min read

author:

Educatie financiara pentru antreprenori2 min

Reading Time: 2 minute

BT Club lanseaza doua noi programe de educatie financiara dedicate antreprenorilor care au companii aflate la inceput de drum sau viitorilor intreprinzatori, Seminarul de inteligenta financiara si Seminarul Idei practice pentru primele luni de start-up. Acestea se vor desfasura, fiecare, pe parcursul a aproximativ doi ani.

Clubul este o initiativa a Bancii Transilvania si are ca misiune sustinerea culturii si educatiei antreprenoriale. Esteprimul program de acest gen de pe piata bancara din Romania si a fostlansat acum 10 ani. Bugetul mediu anual al BT Club, dedicat educatiei, este de 150.000 euro.

Programele sunt organizate in cadrul unui tur planificat incele mai reprezentative orașe din tara. Cursurile se adreseaza tuturor antreprenorilor, iar inscrierea se face pe siteul www.btclub.ro, gratuit.

Seminarul de inteligenta financiara este destinat celor interesati de educatia proprie, ca premisa a unei gestionari mai bune a finantelor personale si ale firmei, cu impact asupra creșterii calitatii vietii. Acesta este sustinut de Eusebiu Burcas, consultant in domeniul managementului banilor si trainer financiar.

Seminarul Idei practice pentru primele luni de start-up este dedicat viitorilor antreprenori. Programul va fi implementat in colaborare cu Magnoliu Stan, care are o experienta complexa atat in domeniul consultantei și al trainingurilor, cat și in domeniul antreprenoriatului.

BT Club si Banca Transilvania estimeaza ca de aceste doua programe vor beneficia peste 20.000 de persoane fizice si juridice, cu o medie de 200 de participanti/curs.

BT Club, in cifre:

De 10 ani, parte a comunitatii antreprenorilor din Romania;

Are peste 21.000 de membri in intreaga tara; inscrierea este gratuita;

A organizat peste 750 de cursuri, seminarii si worshop-uri in 65 de orase din tara, la care au participat peste 35.000 de persoane;participareaestegratuita;

Cursuri cu peste 100de teme; 70 de parteneri pentru sustinerea proiectelor, printre care sipersoane din echipaGrupuluiFinanciar Banca Transilvania;

BT Club desfasoara inclusiv o serie de evenimente Antreprenori pe scena. Pentru studenti, evenimente organizate in Bucuresti si in Cluj-Napoca si care faciliteaza intalnirea studentilor cu cate o personalitate cu spirit antreprenorial, care s-a remarcat intr-un anumit domeniu.

Clubul sustine mediul de afaceri prin consultanta, instrumente de educatie antreprenoriala si networking, precum si prin suport pentru accesarea fondurilor europene.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE