Analize Tech

Elisabeta Moraru – Country Manager Google Romania

28 nov. 2016 < 1 min

Elisabeta Moraru – Country Manager Google Romania

Reading Time: < 1 minut

Absolventă de jurnalism cu experiență în administrație, lucrează de aproape zece ani în elita IT din România, iar din octombrie conduce biroul local al gigantului global Google. Deși este, evident, foarte ocupată, își face timp când poate să predea la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, pe care a absolvit-o. Deține o diplomă de doctor în științele comunicării, cu o teză având ca temă „Participarea cetățenilor în spațiul public pe fondul schimbării modului în care aceștia accesează informațiile“.

Înainte de a se alătura echipei Google, Elisabeta a lucrat pentru Ministerul Afacerilor Interne (2004-2007), Microsoft (2007-2011) și Xerox (2011-2012). A venit la Google în aprilie 2012, în poziția de Industry Head, având ca atribuții consilierea clienților în utilizarea soluțiilor de îmbunătățire a performanțelor online. Din această funcție, a fost principalul motor al performanței în domeniile e-commerce, retail și finanțe. De asemenea, a fost implicată în programul național de educație din România, susținând introducerea Google Apps for Edu, Teachers Training Center, Chromebook, Digital News Initiative și alte programe în România.

Din octombrie 2016 preia poziția de Country Manager Google România, preluând atribuțiile fostului director Dan Bulucea, plecat la jumatătea acestui an ca New Business Manager Google pentru regiunea Asia-Pacific, cu biroul în Singapore.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: