fbpx
Tech

eMAG: Investiție de 65 milioane de euro în noul depozit, cu 4.000 de locuri de muncă

26/06/2018

author:

eMAG: Investiție de 65 milioane de euro în noul depozit, cu 4.000 de locuri de muncă

În 2018, eMAG derulează investiții de peste 120 de milioane de euro, incluzând investiția în noul centru logistic, a declarat Iulian Stanciu CEO eMAG. Noul depozit de 120.000 mp se contruiește în judeţul Giurgiu, are o capacitate de 3 milioane de produse și va duce la crearea a 4.000 de locuri de muncă. “Din total, investiţiile în faza 1 a noului centru logistic vor fi de 65 milioane euro, o parte cu bani de la bănci. Depozitul va fi gata în luna decembrie 2018”, a precizat Iulian Stanciu.

Potivit oficialului companiei, eMAG a investit 63 de milioane de euro anul trecut în patru direcții principale, pentru a susține dezvoltarea rapidă ca hub regional de ecommerce: angajați (2 milioane euro), logistică (10 milioane euro), tehnologie (27 milioane euro) și dezvoltare internațională (24 milioane euro).

Cifra de afaceri realizată în România a crescut cu 28% față de anul precedent, până la 2,58 de miliarde de lei, iar cifra întregului grup eMAG a crescut până la 4,06 de miliarde de lei, în timp ce numărul de clienți pe care eMAG îi servește în cele patru țări a crescut la 7,57 de milioane lei

„Numărul de clienți și cifra de afaceri sunt un rezultat al investițiilor pe termen lung pe care le-am făcut în tehnologie. Suntem într-un moment în care ecommerce-ul crește în ritm accelerat la nivel global, dar și local. Mizăm pe tehnologie, pe echipa noastră și vom continua să investim în inovație românească: aici avem oamenii, aici am creat proprietatea intelectuală și serviciile care sunt un model pentru celelalte țări,” a a adăugat CEO-ul eMAG la o întâlnire cu presa.

Pentru a doua jumătate a anului, eMAG a pregătit o serie de servicii noi care vor îmbunătăți experiența de shopping online. Astfel, începând cu 25 iunie, clienții din București și Ilfov pot comanda până la ora 24:00 cu livrare a doua zi, inclusiv sâmbăta și duminica.

Din data de 2 iulie, eMAG introduce un serviciu de livrare rapidă pentru litoral. Astfel, vor putea fi plasate comenzi cu livrare pe litoral în aceeași zi (dacă este plasată comanda până la ora 12:00) și cu livrare a doua zi (dacă este plasată până la ora 24:00).

De asemenea, începând din luna octombrie, clienții eMAG vor putea să își cumpere de pe platformă cartele prepaid sau să își alimenteze conturile prepaid de pe telefoane.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE