fbpx
Tech

eMAG: Investiție de 65 milioane de euro în noul depozit, cu 4.000 de locuri de muncă2 min

26/06/2018 2 min read

eMAG: Investiție de 65 milioane de euro în noul depozit, cu 4.000 de locuri de muncă2 min

Reading Time: 2 minute

În 2018, eMAG derulează investiții de peste 120 de milioane de euro, incluzând investiția în noul centru logistic, a declarat Iulian Stanciu CEO eMAG. Noul depozit de 120.000 mp se contruiește în judeţul Giurgiu, are o capacitate de 3 milioane de produse și va duce la crearea a 4.000 de locuri de muncă. “Din total, investiţiile în faza 1 a noului centru logistic vor fi de 65 milioane euro, o parte cu bani de la bănci. Depozitul va fi gata în luna decembrie 2018”, a precizat Iulian Stanciu.

Potivit oficialului companiei, eMAG a investit 63 de milioane de euro anul trecut în patru direcții principale, pentru a susține dezvoltarea rapidă ca hub regional de ecommerce: angajați (2 milioane euro), logistică (10 milioane euro), tehnologie (27 milioane euro) și dezvoltare internațională (24 milioane euro).

Cifra de afaceri realizată în România a crescut cu 28% față de anul precedent, până la 2,58 de miliarde de lei, iar cifra întregului grup eMAG a crescut până la 4,06 de miliarde de lei, în timp ce numărul de clienți pe care eMAG îi servește în cele patru țări a crescut la 7,57 de milioane lei

„Numărul de clienți și cifra de afaceri sunt un rezultat al investițiilor pe termen lung pe care le-am făcut în tehnologie. Suntem într-un moment în care ecommerce-ul crește în ritm accelerat la nivel global, dar și local. Mizăm pe tehnologie, pe echipa noastră și vom continua să investim în inovație românească: aici avem oamenii, aici am creat proprietatea intelectuală și serviciile care sunt un model pentru celelalte țări,” a a adăugat CEO-ul eMAG la o întâlnire cu presa.

Pentru a doua jumătate a anului, eMAG a pregătit o serie de servicii noi care vor îmbunătăți experiența de shopping online. Astfel, începând cu 25 iunie, clienții din București și Ilfov pot comanda până la ora 24:00 cu livrare a doua zi, inclusiv sâmbăta și duminica.

Din data de 2 iulie, eMAG introduce un serviciu de livrare rapidă pentru litoral. Astfel, vor putea fi plasate comenzi cu livrare pe litoral în aceeași zi (dacă este plasată comanda până la ora 12:00) și cu livrare a doua zi (dacă este plasată până la ora 24:00).

De asemenea, începând din luna octombrie, clienții eMAG vor putea să își cumpere de pe platformă cartele prepaid sau să își alimenteze conturile prepaid de pe telefoane.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *