Stiri Tech

eSKY.ro integreaza noi servicii

sept. 24, 2015 < 1 min

eSKY.ro integreaza noi servicii

Reading Time: < 1 minut

S-a lansat versiunea completa a aplicatiei eSKY.ro pentru mobil, disponibila acum pentru dispozitivele iOS si Android. Aceasta faciliteaza accesul la o oferta variata de bilete de avion, hoteluri si masini de inchiriat, direct pe telefon sau tableta. Aplicatia eSKY.ro pentru mobil permite personalizarea calatoriilor pana la cel mai mic detaliu.

Noua versiune a aplicatiei include principalele servicii de care un calator are nevoie pentru o vacanta completa: rezervare hoteliera, inchiriere de masini si rezervare a biletelor de avion, inclusiv in aceeasi zi a calatoriei (same day booking). Avantajele unice ale celei mai recente versiuni sunt sustinute de colaborarea cu Booking.com.

Aplicatia eSKY.ro foloseste tehnologii avansate ce faciliteaza accesul la cele mai bune oferte disponibile pe piata romaneasca, atat ca tarife – zboruri si hoteluri de la 9 euro – , cat si ca varietate – peste 650 de companii aeriene, peste 800.000 de unitati de cazare si sute de mii masini de inchiriat. Reducerea de 5 euro oferita la fiecare bilet de avion, indiferent de destinatie, rezervat prin aplicatia eSKY.ro este valabila in continuare.

Aplicatia eSKY.ro pentru mobil, ce poate fi instalata gratis din Google Play si App Store, a fost dezvoltata in house de grupul eSKY. A inregistrat deja peste 10.000  de instalari si un rating de 4,7 puncte din partea a peste 400 de utilizatori.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: