fbpx
Tech

Faceti cunostinta cu iPhone SE (Galerie foto)1 min

21/03/2016 < 1 min read

Faceti cunostinta cu iPhone SE (Galerie foto)1 min

Reading Time: < 1 minut

Apple a lansat iPhone SE, un nou smartphone cu ecran de 4 inci cu un design exterior foarte asemanator cu iPhone 5s, dar complet schimbat la interior.

Noul iPhone SE are un procesor A9, acelasi care poate fi gasit pe iPhone 6s si 6s Plus, cu un coprocesor de miscare M9, ecran Retina, camera principala iSight de 12 megapixeli si Touch ID pentru Apple Pay. Procesorul e de doua ori mai rapid decat cel de pe iPhone 5s, dar durata de viata a bateriei a crescut.

“iPhone SE este o abordare noua. AM pornit de la un design iubit si devenit deja iconic, dar l-am reinventat din interior spre exterior. Rezultatul este cel mai frumos si mai puternic telefon cu ecran de 4 inci din lume”, a spus Philip Schiller, vicepresedinte pentru marketing global la Apple.

Camera iSight permite inregistrarea de clipuri HD la rezolutie 4K de 3840 x 2160 si poate face panorame de 63 de megapixeli, la fel ca iPhone 6s.

iPhone SE este disponibil in culorile gri, argintiu, auriu si rose gold, cu memorie de 16GB si 64GB incepand de la 399 de dolari in magazinele Apple si ale distribuitorilor autorizati, sau pornind de la 17 dolari pe luna 24 de rate in magazinele Apple din SUA. Americanii care dau la schimb un iPhone 5s vor plati doar 10 dolari pe luna timp de 24 de luni.

Noul iPhone SE e disponibil la comanda din 24 martie si in magazine din 31 martie in SUA, Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Noua Zeelanda, Puerto Rico, Singapore, Marea Britanie. Romania face parte din valul doi de tari in care smartphone-ul va fi lansat in prima parte a lunii aprilie.

Galerie Foto

One Comment
  1. […] iPhone SE, care ajunge in magazine pe 31 martie. Romania, care face parte din valul II, il va avea oficial din luna aprilie. Urmeaza in scurt timp anunturile operatorilor. Tot primul val de […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *