Companii Stiri

Farmec a deschis al saptelea magazin propriu, la Sibiu

12 mai 2016 < 1 min

Farmec a deschis al saptelea magazin propriu, la Sibiu

Reading Time: < 1 minut

Producatorul de cosmetice roman Farmec a deschis primul magazin propriu din Sibiu, al saptelea din reteaua companiei, dupa cele din Cluj-Napoca, Arad, Timisoara si Targu Mures.

„Deschiderea magazinului Farmec de la Sibiu face parte din strategia de extindere a retelei de magazine Farmec in tara. Ne propunem ca pana la finalul anului 2016 sa reamenajam toate magazinele existente, printr-o investitie care se va ridica la aproximativ 200.000 de euro si sa deschidem inca patru magazine proprii in tara.  Bineinteles, unul dintre magazine va fi cu siguranta in Capitala”, a declarat Mircea Turdean, Director General, Farmec.

Magazinul Farmec Sibiu este situat in centrul orasului, in Piata Unirii, si are o suprafata totala de peste 40 de metri patrati. In afara de comercializarea produselor Farmec si consultanta permanenta legata de acestea, clientii pot beneficia si de o dermoanaliza a tipului de ten, serviciu oferit gratuit tuturor celor care viziteaza magazinul. Sedintele dureaza aproximativ 5 minute si ajuta la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: