Farmec a deschis al saptelea magazin propriu, la Sibiu

Producatorul de cosmetice roman Farmec a deschis primul magazin propriu din Sibiu, al saptelea din reteaua companiei, dupa cele din Cluj-Napoca, Arad, Timisoara si Targu Mures.

“Deschiderea magazinului Farmec de la Sibiu face parte din strategia de extindere a retelei de magazine Farmec in tara. Ne propunem ca pana la finalul anului 2016 sa reamenajam toate magazinele existente, printr-o investitie care se va ridica la aproximativ 200.000 de euro si sa deschidem inca patru magazine proprii in tara.  Bineinteles, unul dintre magazine va fi cu siguranta in Capitala”, a declarat Mircea Turdean, Director General, Farmec.

Magazinul Farmec Sibiu este situat in centrul orasului, in Piata Unirii, si are o suprafata totala de peste 40 de metri patrati. In afara de comercializarea produselor Farmec si consultanta permanenta legata de acestea, clientii pot beneficia si de o dermoanaliza a tipului de ten, serviciu oferit gratuit tuturor celor care viziteaza magazinul. Sedintele dureaza aproximativ 5 minute si ajuta la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.