Companii Stiri

Farmec lanseaza o gama de produse pentru barbati

4 sept. 2014 < 1 min

Farmec lanseaza o gama de produse pentru barbati

Reading Time: < 1 minut

Compania din Cluj-Napoca Farmec intra pe nisa cosmeticelor pentru barbati, lansand o gama completa de ingrijire care include produse pentru ingrijirea fetei si a corpului, sampoane, gel de par, deodorante, produse pentru si dupa barbierit.

Noua linie de produse Gerovital H3 MEN este rezultatul experientei indelungate a specialistilor Farmec care au creat formule optime pentru ingrijirea zilnica a barbatilor. Produsele Gerovital H3 MEN beneficiaza de complexul antiage Gerovital H3, care previne semnele imbatranirii premature a tenului si mentine pielea hidratata si tonifiata.

Noua gama de ingrijire pentru barbati include 15 produse, printre care creme antirid, spuma de ras, balsam dupa ras, deodorante, sampon, gel de par si gel de dus. Noile produse dedicate barbatilor vor fi comercializate sub brandul Gerovital.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci precum Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. In prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, in tari din Europa, Asia si America de Nord, unele dintre principalele piete fiind Japonia, Canada, Irak, Kuwait, Iordania si tari din Europa, precum Ungaria, Republica Moldova, Polonia sau Grecia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: