fbpx
Companii Stiri

Farmec lansează o nouă gamă de antiperspirante1 min

12/08/2019 < 1 min read

Farmec lansează o nouă gamă de antiperspirante1 min

Reading Time: < 1 minut

Producătoul român de cosmetice Farmec își dezvoltă gama ”Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan” lansând trei sortimente noi de antiperspirant: Delights, Memories și Dreams, cu parfumuri care evoluează treptat.

Cele trei antiperspirante sunt disponibile în doze de 150 ml, asigurând o eficiență de până la 24 de ore, fără să lase urme pe articolele vestimentare. În plus, produsele nu conțin alcool sau parabeni și au o caracteristică unică de parfum care evoluează treptat.

  • Delights Gerovital H3: este un antiperspiant modern și sofisticat care debutează cu note proaspete de citrice, evoluează treptat în note dulci aldehidice și se încheie cu note pudrate, lemnoase;
  • Memories Gerovital H3: are un parfum de start cu note fructate, condimentate, se transformă în note heliotrope, iar spre final se fixează notele pudrate, vanilate;
  • Dreams Gerovital H3: este un antiperspirant aromatic care debutează cu note fructate, verzi, care evoluează în note florale-albe și se încheie în note de ambră și mosc.

Noile produse Farmec absorb umiditatea pielii de la nivelul axilelor și, totodată, ajută la reducerea transpirației și a mirosurilor neplăcute.

Produsele se găsesc în toate magazinele de brand Gerovital și Farmec, Emag, în farmacii, supermarketuri în magazinele din comerțul tradițional sau se pot comanda online.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *