Marketing Stiri

Fatetele tehnologiei

23 feb. 2015 < 1 min

Fatetele tehnologiei

Reading Time: < 1 minut

Ce inseamna tehnologia pentru diferitele segmente de consumatori? Pentru Modern & Active Parents tehnologia este un mijloc prin intermediul caruia raman la curent cu acvitatile si interesele copiilor, in timp ce, pentru Social Butterflies, tehnologia este o resursa pentru a continua interactiunea sociala.

Pentru Yuppies, principalul scop al tehnologiei este de a facilita imbunatatirea abilitatilor si largirea cunostintelor, in timp ce membrii categoriei Traditional Families folosesc tehnologii mai putin avansate, pentru divertisment (TV – pentru a urmari emisiuni, smartphone – pentru a imortaliza momente importante in familie).

Acestea sunt principalele concluzii ce reies din infograficul Trends Spotted by Consumer Report, lansat de Starcom MediaVest Group si care poate fi citit aici: Starcom MediaVest Group_ Trends Spotted By Consumer Report.

Cele patru tipologii sunt descrise pe larg in Consumer Report, o enciclopedie de informatii despre consumator, care faciliteaza o mai buna intelegere a publicului la capitole precum Technology & Web Usage; Entertainment; Brands & Shopping; Consumer Values si Trends in Action.

Credit foto: © Andreus | Dreamstime.com

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: