Marketing Stiri

FCB Bucharest are un nou Head of Strategy

30 ian. 2018 2 min

FCB Bucharest are un nou Head of Strategy

Reading Time: 2 minute

Corina Anghel este noul Head of Strategy al FCB Bucharest. Agenția și-a consolidat, la începutul acestui an, departamentul prin extinderea echipei.

Cu o experiență de 10 ani în industrie, dintre care 9 ani dedicați exclusiv strategic planningului, Corina Anghel a studiat comunicare la SNSPA, urmând ca primul an din carieră să-l dedice marketing researchului. Mai apoi și-a descoperit pasiunea pentru strategie, lucrând până în anul 2011 ca strateg și apoi devenind coordonator al departamentului de strategie în agenția Propaganda.

Corina Anghel a lucrat pentru branduri din categorii diverse, atât cu profil FMCG și retailers, cât și media, telecomunicații, banking și responsabilitate socială.

Din echipa de strategie a FCB Bucharest mai fac parte Oana Nedelea și Adelina Marițiu.

Oana Nedelea a studiat comunicare și brand management la SNSPA și are o experiență de opt ani în industria publicității, dintre care doi petrecuți în agenția FCB. Primii 4 ani ai carierei sale i-a dedicat domeniului digital, iar mai apoi s-a axat pe comunicarea de brand.

De-a lungul timpului a lucrat pentru categorii de branduri foarte diverse, printre care Skittles, Absolut Vodka, Opel, Bancpost, Avon, Coca-Cola, KFC, MasterCard.

Adelina Marițiu a studiat la Universitatea din București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, apoi a urmat cursuri online de creative writing la Stanford Continuing Studies. În cei 5 ani ai carierei sale în publicitate s-a ocupat de copywriting, marketing și strategie, pentru branduri cu profiluri diverse: auto, retail, FMCG, educație, home & deco, financiar, pharma, horeca, e-commerce, sport și entertainment.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: