Companii

Cum arată a treia generație Logan, Sandero și Sandero Stepway

7 sept. 2020 2 min

Cum arată a treia generație Logan, Sandero și Sandero Stepway

Reading Time: 2 minute

Dacia a lansat cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, care au dimensiuni exterioare comparabile vehiculele din generația precedentă, dar vin cu un design complet nou.

Noul Logan este ceva mai lung decât modelul precedent și o siluetă complet redesenată, cu linia ușor descendentă a pavilionului și un aspect mai dinamic dat de efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale.

O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Noul Logan va fi comercializat pe piețele din România, Spania, Noua Caledonie, Tahiti, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria, Slovacia, Maroc, Bulgaria, Republica Moldova.

Noul Sandero iese în evidență prin flancurile bine marcate și pasajele roților. Se remarcă parbrizul mai înclinat și noua formă a pavilionului, aplecat ușor spre spate. Garda la sol a rămas neschimbată, dar Noul Sandero pare mai puțin înalt și mai stabil datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora.

Sandero Stepway, modelul recreațional polivalent al gamei Dacia, vine cu o gardă la sol supraînălțată, în timp ce designul său exterior îl face să se diferențieze mult mai bine de noul Sandero, capota motorului având bosaje proeminente, iar denumirea modelului este vizibilă sub forma unei monograme cromate plasate în partea de jos a calandrului.

O nouă semnătură luminoasă

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de Y a mărcii Dacia, care distinge clar a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: