fbpx
Lifestyle

Festivalul Fructelor de vara1 min

22/07/2015 < 1 min read

Festivalul Fructelor de vara1 min

Reading Time: < 1 minut

Brutariile Paul relanseaza Festivalul Fructelor, campania care aduce clientilor, pe timpul verii, o gama extinsa de tarte cu fructe si alte produse racoritoare in editie speciala.

Noutatile acestui sezion sunt sortimentele de tarte cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeura si bezele, care se adauga sortimentelor clasice de tarte cu capsuni si zmeura. Toata gama de fructe va fi disponibila in produsele Tartelettes, Tartes si Charlottes.

Clientii care achizitioneaza doua Tartelettes cu fructe primesc una gratis.

Gama de Tartelettes, Tartes si Charlottes cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeura si bezele va fi disponibila in toate brutariile Paul pana la mijlocul lunii septembrie.

Tot pentru sezonul estival, brutarille Paul au introdus  in meniu si gama de bauturi reci “Boissons froides pour journées chaudes”. Aceasta include sortimentele de bauturi pe baza de cafea (cu aromele mojito, alune, vanilie si caramel), bauturi pe baza de ceai verde cu menta (cu aromele mojito, fructul pasiunii, mar verde si zmeura) si bauturi pe baza de macarons (arome: zmeura, fistic, vanilie si ciocolata). Aceasta gama este disponibila in toate brutariile, nu si in locatiile de tip chariot, pana la sfarsitul lunii septembrie 2015.

Recent , Paul a lansat un serviciu de catering care permite clientilor sa comande platouri cu diverse gustari.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 13 brutarii. Acestea se gasesc in Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, Ploiesti Shopping City, dar si ca spatii de tip chariot in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Mega Mall si Sun Plaza.

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *