Companii Stiri

Fondul pentru Fapte Bune de la Vodafone

3 aug. 2015 2 min

Fondul pentru Fapte Bune de la Vodafone

Reading Time: 2 minute

Fundatia Vodafone Romania lanseaza cea de-a treia editie a programului „Fondul pentru Fapte Bune” pentru proiecte din domeniile educatiei, sanatatii si serviciilor sociale.

Este vorba despre un program de finantare de tipul „cerere de propuneri”, care se adreseaza organizatiilor neguvernamentale (asociatii, fundatii sau federatii) care doresc sa deruleze proiecte din domeniile educatiei, sanatatii si serviciilor sociale prin care asigura acces la educatie, servicii medicale si servicii sociale pentru copii, tineri si batrani defavorizati social, economic sau fizic. Fiecare proiect poate beneficia de finantare in valoare de pana la 70.000 de euro.

„Ne asteptam sa primim si in acest an propuneri de proiecte interesante, cu impact in comunitate. In cei doi ani, de cand am lansat Fondul pentru Fapte Bune, am implementat 19 proiecte in orase din intreaga tara: Bucuresti, Cluj Napoca, Baia Mare, Voluntari Ilfov, Brasov, Sibiu, Alba-Iulia, precum si in comunitatile rurale din judetele Bacau, Botosani, Buzau, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Vrancea”, a declarat Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

La aceasta runda de finantare pot avea acces toate organizatiile neguvernamentale inregistrate legal in Romania, care se pot inscrie online, pe vodafone.grantwizard.ro, unde sunt disponibile si informatiile privind procesul de inscriere, regulamentul, criteriile de selectie, formularul de inscriere, precum si calendarul rundei de finantare.

Evaluarea proiectelor va fi facuta de o echipa formata din membri ai Consiliului de Administratie, membri ai Fundatiei Vodafone Romania si consultanti externi. Vor avea prioritate proiectele care folosesc tehnologia si aplicatiile mobile pentru a imbunatati viata persoanelor dezavantajate, proiectele care se desfasoara pe o arie geografica extinsa si cele cu un numar mare de potentiali beneficiari.

Inscrierile se pot face in perioada 3 – 28 august, urmand ca procesul de evalure sa se deruleze intre 31 august si 11 septembrie 2015, iar intre 14 si 25 septembrie vor fi anuntate public rezultatele.

Fundatia Vodafone Romania a lansat „Fondul pentru fapte bune” in 2013, pentru a marca aniversarea a 15 ani de activitate si a oferi sprijin si altor organizatii decat celor sustinute in mod traditional.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: