Companii Stiri

Forever 21 se deschide pe 3 septembrie

18 aug. 2016 < 1 min

Forever 21 se deschide pe 3 septembrie

Reading Time: < 1 minut

Primul magazin Forever 21 din România se va deschide pe 3 septembrie în cel mai nou centru comercial din București, ParkLake.

Primii 300 de clienți vor primi vouchere cadou în valoare de 50 de lei la evenimentul de deschidere, programat să înceapă de la ora 10 dimineața. Gazda evenimentului va fi Dana Rogoz.

Forever 21 va lansa în luna septembrie, în București, noua colecție inspirată de street style-ul însoritului oraș Los Angeles.

Noul magazin din Burești se întinde pe o suprafață de 1.600 de metri pătrați.

Forever 21, Inc., cu sediul în Los Angeles, California, este un retailer de modă care cuprinde articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați, fiind cunoscut pentru oferirea celor mai în vogă trend-uri la prețuri accesibile pentru consumatori.

Fondat în 1984, Forever 21 operează mai mult de 800 de magazine, fiind prezent în 50 de țări, în cadrul retailerilor din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Korea, America Latină, Mexic, Filipine și Regatul Unit.

Deținătorul exclusiv al francizei brand-ului “Forever 21” este Teren Management Europe, având întreaga responsabilitate pentru extinderea brand-ului în Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Slovacia și Elveția.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: