Stiri Business Companii CSR Tech

Fundația Orange lansează Digital Center, cel mai complex proiect filantropic

3 oct. 2022 < 1 min

Fundația Orange lansează Digital Center, cel mai complex proiect filantropic

Reading Time: < 1 minut

Fundația Orange va deschidere, în 2023, a Orange Digital Center, un centru menit să favorizeze progresul în domeniul incluziunii digitale. România este a treia țară din Grupul francez telecom în care proiectul urmează să fie inaugurat.

Prin programele pe care le-am realizat în acest deceniu de activitate, alături de parteneri și voluntari, am sprijinit peste două milioane de beneficiari, cei mai mulți dintre ei provenind din medii defavorizate. Ne-am dorit să marcăm acest moment important din istoria Fundației tot prin acțiuni care să ofere soluții și să încurajeze progresul inițiativelor dedicate persoanelor vulnerabile. Mai mult, vom continua să aducem tehnologia în folosul comunităților și vom inaugura, în cursul anului viitor, un centru în care românii din medii defavorizate vor putea participa la programe de formare, în vederea adaptării la schimbările rapide aduse de noile tehnologii”, a declarat Ovidiu Ana, Director Executiv Fundația Orange

De 10 ani

În cei 10 ani, Fundația Orange a investit peste 6 milioane de euro pentru dezvoltarea și implementarea a 5 programe strategice cu acoperire națională și a sprijinit alte zeci de inițiative de bine, dedicate culturii, mediului sau incluziunii digitale.

În plus, Fundația a oferit peste 400.000 de euro spitalelor din România în perioada pandemiei și a investit 135.000 de euro în resurse digitale pentru refugiații ucraineni.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: