Companii

Mango deschide magazin in Cocor

10 dec. 2014 < 1 min

Mango deschide magazin in Cocor

Reading Time: < 1 minut

Retailerul spaniol Mango inchiriaza un spatiu de 800 mp in centrul comercial Cocor, unde va deschide anul viitor un nou magazin ce va incorpora cel mai recent concept Mango la nivel global. Magazinul va ocupa cate 400 mp in parterul si etajul 1 al centrului comercial si va oferi produse de moda pentru toate categoriile, inclusiv pentru barbati si copii.

Foto: Dreamstime

Deschiderea Mango face parte dintr-un plan extensiv al administratiei Cocor menit sa repuna centrul comercial pe harta celor mai relevante destinatii de shopping din Bucuresti.

Inchirierea a fost intermediata de DTZ Echinox, compania care din decembrie 2013 a fost desemnata de Cocor sa preia serviciile de property management ale centrului comercial. DTZ Echinox a primit un mandat extins care include pe langa administrarea centrului comercial si servicii de consultanta strategica privind repozitionarea si inchirierea.

In 2012 DTZ Echinox a asistat Cocor si pentru semnarea contractului de inchiriere cu brand-ul italian Terranova, care a deschis aici magazinul “flagship” al retelei in Romania.

Deschiderea magazinului Mango va completa mix-ul de retail de moda de la Cocor, care include pe langa Terranova retaileri precum Steilmann, Yokko, PNK Casual sau Guara, dar si Galeria Designerilor Romani.

DTZ administreaza Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors, un proiect rezidential in zona de nord a capitalei: complexul Parcul Privighetorilor si unul de office: spatiul de birouri Kellogg’s din Floreasca Park (2.500 mp).

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: