Companii Stiri

GM-ul regional al ebay vine în România

7 feb. 2017 2 min

GM-ul regional al ebay vine în România

Reading Time: 2 minute

Ilya Kretov, general manager ebay pentru Rusia și țările emergente ale Europei, va fi prezent pentru prima oară în România, la evenimentul regional de eCommerce, ecomTEAM.

Ilya va fi prezent în zilele 22 și 23 martie, la Brașov, în cadrul conferinței ecomTEAM. Aceasta este prima prezență a unui top manager ebay în România, piața care devine din ce în ce mai interesantă pentru cea mai mare platformă de licitații online din lume.

Ilya Kretov a fost numit manager regional ebay în noiembrie 2016. Anterior, Kretov a fost Deputy General Manager, Marketing, pe Rusia și Piețele Emergente. El s-a alăturat ebay în 2013 pe poziția de Director de Marketing.

Anterior, managerul ebay a lucrat în giganți precum Google și Mars, având peste 10 ani de experiență în marketing și dezvoltarea de branduri internaționale pentru companii majore din vest. Kretov este, de asemenea, și lector în marketing la RMA Business School.

Profită de reducerea early bird pentru a putea discuta cu Kretov planurile de expansiune ale ebay în țară, dar și ponturi pentru a vinde/cumpăra mai eficient de pe platformă. Totodată, experiența de marketing a GM-ului pe regiune al ebay se va dovedi a fi o resursă excepțională pentru cei prezenți.

Alături de Ilya Kretov, ecomTEAM a atras și anul acesta speakeri de top, atât din România cât și de pe plan internațional.

Astfel, Fernando Muñoz este unul dintrei cei mai cunoscuți experți SEO din Spania, auditor și consultant pe search engine optimization, experimentat și în marketing online. Este investitor în qashops, OPTI și Farmacia.bio, membru SEMPO și speaker frecvent la unele dintre cele mai importante conferințe internaționale. Fost profesor master class la Pompeu Fabra University, MIB și Kschool SEO, acesta se arată onorat de a putea împărtăși din cunoștințele sale audienței din România, de la ecomTEAM.

Vine din Belgia, s-a extins, treptat, în mai multe state din Europa, are mai multe startup-uri și experiență de 16 ani în eCommerce.

Maarten Deboo, CEO Baldwin și Wizmo, “spune pe bune” ce funcționează, și ce nu, la site-urile de eCommerce, cum să faci marketing eficient, ce instrumente să folosești, dar și best (și worst) practices.

Printre speakeri se vor număra executivi din FAN Courier, dar și Valentin Radu, Omniconvert, unul dintre cei mai apreciați specialiști pe A/B testing. Nu vor lipsi antreprenorii din domenii conexe eCommerce, precum Ionuț Grossu, Service-Return.com, dar și, bineînțeles, magazine online și din zona de omnichannel. Mai multe despre speakeri și despre oferta de reducere poți regăsi pe site-ul evenimentului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: