Marketing

GT – Proiectele noastre1 min

27/07/2017 1 min read

author:

GT – Proiectele noastre1 min

Reading Time: 1 minut

Fie că vorbim de proiecte cu specificații tehnice bine definite sau despre proiecte care sunt bazate doar pe o idee sau o imagine drept sursă de inspirație, completăm din experiență, prin empatie și cu întrebări relevante, pentru a descoperi nevoia reală din spatele briefului.

Identificarea nevoii reale a partenerilor este o necesitate în producția personalizată. Contribuim la restrângerea opțiunilor pentru a construi proiecte unice și personalizate.

Oferim servicii integrate, începând cu consultanță, management de proiect, servicii grafice, trecând apoi la partea concretă prin producție creativă și implementare. Pentru toate proiectele asigurăm logistica.

Suntem o soluție completă pentru producția offline a proiectelor de marketing, comunicare și branding, de la simplele materiale de brand, corporate, la standuri modulare, realitate augmentată și experiențe multisenzoriale incluse în print sau producție publicitară.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE