Finanțe

Horia Braun, noul CEO al Erste Asset Management Romania

21/10/2019 < 1 min read

Horia Braun, noul CEO al Erste Asset Management Romania

Reading Time: < 1 minut

Conducerea Erste Asset Management GmbH l-a numit pe Horia Braun – Erdei în poziția de președinte executiv al Erste Asset Management România (EAM).

Horia Braun are 42 de ani și este un profesionist experimentat în managementul investițiilor, cu o carieră de 20 de ani în industria financiară, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupând de-a lungul timpului funcții de conducere în România și în Europa Centrală și de Est, arată BCR, într-un comunicat de presă.

În prezent economist-șef al Băncii Comerciale Române (BCR), Horia Braun-Erdei este membru al Consiliului de Supraveghere al EAM România din 2018. Dragoș Neacșu, până de curând CEO al Erste Asset Management România, s-a dedicat unor planuri personale.

“Am dori să îi mulțumim lui Dragos Neacșu pentru realizările și dăruirea arătate la Erste Asset Management România și îi urăm tot ce este mai bun în cariera sa viitoare. Sunt convins că venirea lui Horia Braun-Erdei de la BCR, partenerul nostru principal în România, ne-a adus în echipă o persoană cu capacități puternice de management și o viziune strategică clară pentru managementul activelor din România. Horia se va asigura că EAM România își va păstra drumul său de succes”, a declarat Heinz Bednar, CEO Erste Asset Management.

Schimbarea este preconizată pentru 1 noiembrie și este condiționată de autorizarea de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Directoratul EAM România este asigurat de către directorii executivi Alina Pica și A.J.A Janmaat.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă