Marketing Stiri

Inca un premiu pentru “Why Don’t You Come Over?”

12 iun. 2014 < 1 min

Inca un premiu pentru “Why Don’t You Come Over?”

Reading Time: < 1 minut

Campania “Why Don’t You Come Over?”, realizata de GMP Group (GMP, Webstyler si GMP PR) pentru www.gandul.info a castigat Grand Prix la categoria PR neconventional la cea de-a 15-a editie a Festivalului Golden Hammer, principalul festival de publicitate organizat in Tarile Baltice.

In 2013 GMP Advertising, Webstyler si GMP PR au semnat campania integrata “Why Don’t You Come Over?”, ca raspuns la initiativa guvernului britanic de a demara o campanie prin care sa descurajeze imigrantii romani. In doar doua saptamani, campania s-a raspandit in toata lumea, implicand activ sute de mii de romani si generand peste 100 de aparitii in presa internationala, echivalentul a 2 milioane de euro free media. Ca urmare a acestei initiative, Guvernul Marii Britanii si-a anulat campania.

“Why Don’t You Come Over?” a adunat in 2013 un palmares bogat de premii, dintre care cele mai importante sunt: Grand Prix la categoria PR la Eurobest; Grand Prix la categoria Digital Campaigns la Golden Drum si cea mai buna campanie din regiune la European Excellence Awards. De asemenea, in tara este cea mai premiata campanie din 2013 la festivalurile Internetics, ADC si PR Awards.

Intreaga campanie a fost finantata din fonduri private si nu a fost afiliata cu nicio institutie politica sau guvernamentala din Romania sau din alta parte.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: