Editorial

Încearcă, luptă, creează

29 nov. 2017 < 1 min

Încearcă, luptă, creează

Reading Time: < 1 minut

E greu să creezi. Ideile nu vin din senin și nu se pun singure în practică. Să creezi înseamnă să iubești ceea ce faci! Să înveți, să lucrezi mult și să vrei cu toată ființa să faci mai bine!

După ce încerci de multe ori, după ce știi în detaliu despre ce e vorba, după ce ai eșuat, ai renunțat, ai înnebunit tot căutând cum să faci, iese! Dintr-o dată, iese. Totul pare atunci simplu, iar sentimentul de împlinire este minunat!

Creația este apanajul celor care nu renunță. Al celor obsedați de muncă și de ideea lor. Care nu se mulțumesc cu răspunsuri precum “atât se poate”, “nu există” sau “asta e!”.

Dacă iubești ce faci, nu-ți pasă de ce spun alții. Dacă vrei mai mult, nu renunți. Dacă muncești și gândești, dacă încerci iar și iar, reușești!

De la lucruri mici la cele mari, de la ce e simplu la complicat, se poate. Și este atât de frumos să vezi cum totul prinde sens! Cum, sub mâinile tale, ideile se conturează și se transformă în realitate.

Încearcă, înainte să crezi că nu se poate, înainte să capitulezi. Înainte de toate, încearcă! Este valabil în toate domeniile. În tot ce facem. Să creezi este acel next level pe care-l ating doar cei care-și doresc mai mult.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: