Marketing

Inscrieri in Semestrul Cannes, pana pe 15 martie

13 feb. 2014 < 1 min

Inscrieri in Semestrul Cannes, pana pe 15 martie

Reading Time: < 1 minut

Semestrul Cannes de la The Alternative School for Creative Thinking, la care se pot face inscrieri pana pe 15 martie 2014, prezinta o noua structura de cursuri si concursuri, permitand participantilor sa opteze cu precadere pentru disciplinele care ii intereseaza in mod direct, mai ales daca vor sa participe la competitiile dedicate de la Cannes Lions. 

In 2014, Romaniei i-au fost alocate locuri in competitiile de PR si Design. Exista deschidere si pentru competitia de Cyber, complet reinventata, in masura in care vor exista suporteri fi­nanciari pentru aceasta categorie si un interes conturat pentru participare.

Cursurile The Alternative School dureaza 7 saptamani si incep din 18 martie.

Ele vor ­ structurate pe 3 module – PR Contemporan (marti, intre orele 19 – 21), Design (joi, intre orele 19-21) , Cyber (miercuri, intre orele 19 – 21) si Integrated (sambata, intre orele 11 si 14). Indiferent de optiunea pentru cursul de PR, Cyber sau Design , cel de Integrated este obligatoriu.

Costurile participarii incep de la 200 de euro, in functie de varsta, categoria de inscriere si mod de inscriere (individual sau in echipa). Limita de varsta a celor interesati de participarea la competitiile de la Cannes este de 28 de ani. 

Profesorii semestrului Cannes 2014  vor tine cursuri direct sau prin skype, live, si tot in aceeasi maniera vor evalua rezolvarile si vor oferi feedback.

Pentru cursul de PR au con­rmat participarea in calitate de speakeri: Alina Damaschin, Oana Bulexa, Hortensia Nastase, Ioana Manoiu, Monica Jitariuc, Anca Nuta, Crenguta Rosu.

Speakeri la cursul de Design sunt: Andres Vergara, Alex Haidamac, Ioana Halunga, Micha Riss, Iashido, Gabriel Mihai Botarel.

Speakeri la cursul de Integrated sunt: Nir Refuah, Mihnea Gheorghiu, Mihai Gongu, Laura Nedelschi, Cristina Oncescu, Mihai Dragnea, Doina Costache.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: