Companii Stiri

Investitii in dezvoltarea tehnologiilor dedicate turismului

06/05/2015 < 1 min read

Investitii in dezvoltarea tehnologiilor dedicate turismului

Reading Time: < 1 minut

dcs plus, unul dintre principalii jucatori la nivel global de pe piata de tehnologie dedicata industriei de turism, si fondul european de investitii de capital Earlybird au incheiat o runda de investitii care va permite dcs plus sa intensifice eforturile in ceea ce priveste inovatia tehnologica in sectorul turistic si ii va oferi posibilitatea de a-si extinde si mai mult capabilitatile la nivel global.

In urma investitiei de capital din partea Earlybird, dcs plus planuieste sa lanseze in urmatoarele luni versiuni de cloud ale solutiilor de tip mid-back office, rezervari si gestiune de inventar, pe care le are deja in portofoliu, precum si aplicatii mobile care se integreaza perfect in infrastructura software utilizata de catre clientii sai.

Infiintata in 2002, dcs plus opereaza in peste 42 de piete la nivel global si are parteneri in intreaga lume, incluzand lideri precum Amadeus IT Group si Lufthansa City Center. Compania este condusa de Cristian Dinca in calitate de fondator si  CEO.

Infiintat in 1997, Earlybird a atras angajamente de capital in valoare de peste 900 de milioane de dolari. Fondul a sprijinit 100 de companii, dintre care unele au adus inovatii semnificative in afaceri si tehnologie, fapt care a dus la oferte publice de peste 1 miliard de dolari.

Earlybird sprijina companii europene cu ambitii globale, iar portofoliul lor activ cuprinde in prezent 35 de companii cu specific antreprenorial, din domenii diverse, din intreaga lume.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă