Companii Stiri

Ioana Grigore, noul director comercial Business Lease România

8 nov. 2016 2 min

Ioana Grigore, noul director comercial Business Lease România

Reading Time: 2 minute
ioana-grigore
Ioana Grigore, noul director comercial Business Lease România

Piețele sunt în curs de dezvoltare și schimbare rapidă și apar noi tipuri de clienți, care necesită soluții de mobilitate îmbunătățite și perfect adaptate cerințelor. Pentru a face față în mod adecvat acestor provocări, Business Lease, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate și leasing operațional din România, anunță o schimbare în organizarea sa și o numește Director Comercial pe Ioana Grigore, urmând ca Daniel Ivan să preia postul de Mobility Solutions Manager.

„Oferim clienților noștri un set optim de servicii, care nu numai că le îmbunătățesc TCO-ul, dar le eficientizează mobilitatea. Iar pentru a păstra promisiunea noastră <<Better Care>>, investim constant în factorul uman, pentru că o companie nu poate oferi expertiză fără experți. Acesta este motivul pentru care este esențial să avem oameni-cheie în poziții-cheie”, declară Philip Aarsman, Managing Director Business Lease România.

Ioana Grigore a început în cadrul Business Lease România ca Field Sales Manager. Are o vastă experiență în vânzări și marketing și peste opt ani în domenii precum retail și business online, unde a dobândit capacitatea de a lucra cu echipe mari.

„Sectorul nostru de activitate se confruntă în ultima vreme cu o mulțime de schimbări și, prin urmare, este momentul potrivit pentru mine să fiu în acastă poziție și să dau o nouă fromă acestei afaceri. Venind din segmentul B2C, această poziție se va traduce prin dezvoltarea unor noi instrumente și a unei noi abordări pentru Business Lease. Pe o piață extrem de competitivă, ne vom ține promisiunea <<Better Care>>, depășind în fiecare zi așteptările clienților noștri”, declară Ioana Grigore, noul director comercial Business Lease România.

daniel-ivan
Daniel Ivan, Mobility Solutions Manager Business Lease România

Cu o experiență de peste 12 ani pe segmentul de management al flotelor și leasing operațional, Daniel Ivan se potrivește perfect rolului de Mobility Solutions Manager.

„Tehnologia evoluează constant, iar cerințele pentru soluțiile de mobilitate sunt mai multe și mai complexe. De aici și necesitatea acestei unei noi poziții în Business Lease România. În această lume modernă a afacerilor, companiile evaluează și caută constant cele mai potrivite servicii. Cred că sunt persoana care va fi capabilă să dezvolte noi soluții de mobilitate pentru clienții noștri, iar pasiunea mea pentru inovație va ajuta la crearea unor produse noi, care au factorul <<Better Care>>”, declară Daniel Ivan, Mobility Solutions Manager Business Lease România.

Business Lease furnizează soluții complete de Leasing operațional și Mobilitate, atât pentru companii mari, cât și pentru companii mici și mijlocii. În plus, compania oferă importatorilor și dealerilor soluții personalizate în domeniile de leasing captiv, finanțarea stocurilor dealerilor și alte produse și servicii de finanțare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: