fbpx
Brand Focus Companii

50.000 de saltele JYSK sunt anual produse la Pucioasa1 min

06/08/2019 2 min read

50.000 de saltele JYSK sunt anual produse la Pucioasa1 min

Reading Time: 2 minute

JYSK pune accent, începând cu această lună, în cadrul campaniei pe stil scandinav Standarde, pe unul dintre furnizorii săi din România, mai exact, fabrica Sun Garden din Pucioasa. Campania are menirea de a prezenta publicului fabrica de saltele și angajații care produc în fiecare an 50.000 de saltele pentru magazinele JYSK din țară.

Fabrica Sun Garden a devenit furnizor regional îndeosebi datorită colaborării bune cu JYSK România, exportând în șase țări în care grupul scandinav activează. La fabrica din Pucioasa lucrează în prezent 1.200 de angajați , în hale de producție întinse pe 30.000 de metri pătrați.

”Toți producătorii JYSK trebuie să îndeplinească mai multe cerințe, să respecte regulile de protecția muncii, să aibă salarii corecte, plătite la timp, să aibă un mediu de lucru sigur și sănătos, să aibă un program de muncă decent și, bineînțeles, să realizeze produse de calitate. Iar furnizorul nostru de saltele din România respectă aceste principii”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.   

Campania prezintă procesul de realizare a saltelelor JYSK, mediul de lucru din fabrica producătorului român, dar și povestea a șase dintre angajații fabricii care sunt implicați în etape diferite ale producției.

Fabrica din Pucioasa a devenit furnizor al retailerului scandinav în urmă cu șase ani, iar sortimentul de saltele realizat pentru JYSK a evoluat și s-a îmbunătățit în fiecare an. JYSK lucrează în prezent cu mai mulți producători autohtoni și caută în permanență noi furnizori în România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *