Finanțe Stiri

Libra Internet Bank upgradează contul online pentru firme și profesii liberale

7 oct. 2020 < 1 min

Libra Internet Bank upgradează contul online pentru firme și profesii liberale

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank lansează o versiune upgrade a produsului prin care clienții își pot deschide un cont curent de business, 100% autonom și 100% online, cu semnatură electronică asigurată acum de către bancă, la momentul semnării documentației contractuale.

Prin noua versiune, clienții beneficiază de o experiență de utilizare premium, asigurată de un design complet nou și de un flux de deschidere simplu și intuitiv, arată banca, într-un comunicat de presă.

„Prin tot ceea ce facem, ne propunem să venim cu soluții care să simplifice experiența de lucru cu banca. După 10 săptămâni de optimizare, dezvoltare și testare, exclusiv in-house, în care am reproiectat în întregime fluxul online, suntem în măsură să le oferim clienților noștri o soluție digitală de top în ceea ce privește deschiderea conturilor curente de business. Acum, clienții pot deschide aceste conturi și fără să dețină o semnătură electronică extinsă, semnarea documentației contractuale realizându-se prin opțiunea eSign, pe care o punem gratuit la dispoziție, în acest scop”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Pe lângă deschiderea unui cont curent în lei, clienții au și posibilitatea deschiderii unui cont în euro și/sau în dolari, iar odată cu această versiune, produsul poate fi accesat și de pe dispozitivele mobile. Pentru moment, soluția este disponibilă clienților cu administrator unic.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), are o rețea de 55 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: