Management Marketing Stiri

Simona Panait coordonează marketingul Samsung în Europa de Sud-Est

8 aug. 2016 < 1 min

Simona Panait coordonează marketingul Samsung în Europa de Sud-Est

Reading Time: < 1 minut

Samsung Electronics România anunță că Simona Panait preia funcția de Marketing Manager pentru Europa de Sud-Est. Astfel, Simona Panait va coordona strategia de marketing și comunicare din Europa de Sud Est, incluzând România, Ungaria și Bulgaria, fiind responsabilă de lansările de flaghsip-uri pe piețele din regiune, precum și de campaniile de brand.

Simona Panait are o experiență de peste 16 ani în marketing, ocupând anterior funcția de Operations Marketing Manager pentru România și Moldova în cadrul Coca-Cola Company precum și poziția de Global Marketing Manager pentru Ilko Coffee International, un joint-venture între Coca-Cola Company și illy Caffe. În trecut, a coordonat echipa de marketing și management de categorie în cadrul Coca-Cola HBC România din poziția de National Marketing Manager.

„Samsung este unul dintre cele mai puternice și dinamice branduri la nivel global și mă bucur să mă alătur unei echipe de marketing solide, care deține o importanță majoră în strategia de performanță a business-ului din regiune”, a declarat Simona Panait.

Noul marketing manager Samsung și-a început cariera în anul 2000 in Coca-Cola HBC Romania și a ocupat, de-a lungul timpului, diferite roluri in departamentele de marketing si comercial precum: Regional Trade Marketing Coordinator, Trade Coordinator Key Accounts, Promo & Launches Coordinator, Trade Marketing Manager East Zone, Consumer Activation Manager respectiv National Marketing Manager.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: