fbpx
Antreprenori

Licitație extraordinară pentru spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România

11/01/2019

author:

Licitație extraordinară pentru spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România

Berceni Summit, evenimentul care a adus pe scenă personalități culturale și de business ale momentului, care inspiră și îți arată cum se personalizează succesul, a sensibilizat și a atras atenția tuturor.

Artiști, companii și sportivi au dorit să susțină cauza și să se implice și mai mult. Astfel a luat naștere ideea de a dona articole în vederea unei licitații. Toți banii strânși în această acțiune, vor ajuta la construirea PRIMULUI SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

Tabloul Study No. 1 (COLLECTION of Half Portraits)

Pictorul Vlad Marian, cunoscut drept Vladinsky, a decis să doneze un tablou special pentru cauza noastră. Lucrarea are o dimensiune de 30×40 cm, cu vopsea aplicată direct pe pânza.

Vladinsky este un artist recunoscut peste hotare.

A avut expoziții personale în Europa, dar și la galerii de artă din New York, Chicago, Los Angeles, Miami, lucrările sale fiind vândute în diverse părți ale lumii. Prețul unei opere poate ajunge și la 7.000 de euro.

Prețul tabloului pornește de la 900 lei. Licitează aici: https://bit.ly/2Rl9fhO

 

Vinuri

Virgil Dumitrașcu, Brand Ambasador S. Pellegrino și Aqcua Panna, somelier cu pregătire profesională și multiple acreditări la nivel internațional, având o experiență relevantă în industria HORECA, a dat startul în cadrul evenimentului Berceni Summit la o licitație de vinuri din colecția personală, ambele cu o vechime de 10 ani.

Mingea oficială Champions League, cu autografele handbalistelor CSM București

Echipa de handbal feminin CSM București, Campioană a României și câștigătoarea Ligii Campionilor în 2016 și a bronzului în 2017 și 2018, nu a rămas indiferentă necesității construirii spitalului oncologic pentru copii.

Sportivele scot la licitație o minge oficială Champions League, din sezonul trecut, semnată de întreaga echipă: Cristina Neagu, Andrea Lekic, Sabina Jacobsen, Bianca Bazaliu, Barbara Lazovic, Elizabeth Omoregie, Bianca Marin, Oana Manea, Amanda Kurtovic, Paula Ungureanu, Nathalie Hagman, Dragana Cvijic, Majda Mehmedovic, Jelena Grubisic, Mădălina Ion, Aneta Udristioiu, Jovanka Radicevic și căpitanul echipei, Iulia Curea, precum și antrenorii #CSMB.

Toate jucătoarele au la activ multiple titluri câștigate, Cristina Neagu fiind singura handbalistă din istoria acestui sport recompensată de trei ori cu titlul de Cea mai bună handbalistă IHF a anului.

Toți iubitorii sportului și nu numai, sunt așteptați să liciteze pentru mingea CSM București!

Licitația începe de la 500 lei. Licitează aici: https://bit.ly/2FpUOBO 

 

Regulamentul licitației:

  • Licitația se desfășoară strict online
  • Toți cei care vor să liciteze pentru unul dintre obiecte, sunt rugați să intre pe Facebook aici și la secțiunea comentarii a produsului dorit să adauge suma pe care este dispus să o doneze.
  • Oferta minimă adăugată este de cel puțin 20 lei
  • Licitația se încheie joi, 17 Ianuarie, ora 23:45
  • Câștigătorul va fi contactat luni, 21 ianuarie, de reprezentanții Biz Agency, pentru a discuta modalitatea de plata și de intrare în posesia produsului dorit.
  • Licitația se desfășoară strict online

Modalități de plată după anunțarea câștigătorului:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE