Liderii de business pot aduce schimbarea de care avem nevoie

14 mart. 2020 2 min

Liderii de business pot aduce schimbarea de care avem nevoie

Reading Time: 2 minute

Cu toții putem face mai mult decât să ne protejăm și să așteptăm să treacă acest virus. Este timpul să ajutăm! Comunitatea de business poate schimba în bine această țară. Împreună putem trece cu bine peste acest moment!

Asociația Dăruiește Viață a început deja demersul de a aduna bani și de a sprijini spitalele din prima linie în lupta cu COVID-19. A făcut și primele achiziții, aparate de ventilație care vor ajunge la spitalele de boli infecțioase și de urgență. Mai mult ca oricând, acum este nevoie de solidaritate pentru a lupta cu acest virus și pentru a ajuta spitalele și cadrele medicale să-i îngrijească pe cei mai vulnerabili dintre noi.

Echipa Biz face apel la toate marile și micile companii să doneze. Liderii de business pot deveni exemple și pot schimba în bine această țară. Banii donați vor ajuta real situația din acest moment.

Haideți să acționăm! Am așteptat prea mult să ne rezolve altcineva problemele. Este momentul să facem noi schimbarea! Este momentul să devenim modelele pe care le admirăm și le vedem peste hotare. Este momentul să facem cea mai buna investiție în noi și în viitorul nostru!

PENTRU CE DONEZI

Cunoscând nevoile sistemului medical românesc și necesarul spitalelor din alte țări care se confruntă cu acest #coronavirus, Asociația Dăruiește Viață a identificat următoarele nevoi:

– Echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie: combinezoane, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție, dezinfectanți etc.

– Aparate de ventilație: majoritatea cazurilor grave au nevoie de ventilație mecanică

– Sonde de intubație

– Măști de oxigen

– Kit-uri pentru ECMO

UNDE AJUNG DONAȚIILE

În spitalele de boli infecțioase și spitalele de urgență din țară.

La personalul medical care va fi cel mai expus la virus și care necesită înnoirea echipamentului de protecție la fiecare interacțiune cu pacientul.

Donează online pe site-ul Asociației Dăruiește Viață!

CE PUTEM FACE

Împreună: susținem spitalele din România și cadrele medicale din prima linie pentru a lupta cu coronavirusul, punându-le la dispoziție echipamente și aparatură necesară.

Individual: suntem responsabili. Rămânem în casă, respectăm regulile de carantină și izolare și respectăm regulile de igienă.

Fii responsabil!

Fii solidar! Implicarea ta va salva vieți.

Foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: