Majorare de capital de 14,6 mil. euro la DB Global Technology

19 aug. 2019 < 1 min

Majorare de capital de 14,6 mil. euro la DB Global Technology

Reading Time: < 1 minut

Deutsche Bank AG a decis majorarea capitalului social al DB Global Technology, centrul de tehnologie din București al grupului german, cu 14,6 milioane euro, pentru dezvoltarea în continuare a afacerii.

Capitalul primit va fi direcționat pentru dezvoltarea și consolidarea echipelor, lărgirea și aprofundarea setului de cunoștiinte, pregătirea cerințelor specifice viitoarelor proiecte și creșterea capacităților centrului în domeniul inovației.

„Majorarea de capital este o confirmare a succesului echipei din București, obținut cu un efort admirabil de către colegii noștri. Modelul nostru de business a trecut testul timpului: suntem o echipă matură, așezată, care realizează proiecte în avangarda industriei financiare internaționale”, a declarat Marian Popa, CEO al DB Global Technology.

De la înființare, DB Global Technology a derulat 700 de proiecte IT, având o valoare globală de peste un miliard de euro, cei peste 900 de specialiști, angajați și colaboratori realizând soluții inovatoare de tehnologie a informației si aplicații software.

Deutsche Bank, una dintre cele mai mari bănci germane, este prezentă pe piața din România din â1998, cu produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: