Business Companii Stiri

MedLife achiziționează primul laborator de anatomie patologică

10 sept. 2019 < 1 min

MedLife achiziționează primul laborator de anatomie patologică

Reading Time: < 1 minut

Liderul pieței de servicii medicale din România anunță achiziționarea pachetului majoritar al societății medicale Onco Team Diagnostic. MedLife adaugă portofoliului său de achiziții primul laborator cu profil de anatomie patologică și biologie moleculară.

Laboratorul Onco Team Diagnostic se alătură laboratoarelor grupului (MedLife Grivița, MedLife Brașov sau Laborator Panduri), având deja o activitate de peste 6 ani pe piață. Laboratorul este situat în București și pune la dispoziția pacienților un sistem complet automat de patologie, imunohistochimie și biologie moleculară.

Echipa medicală este formată din medici cu experiență de peste 20 de ani care asigură un diagnostic de maximă acuratețe cu ajutorul metodologiilor și tehnicilor de vârf din domeniu.

“Prin această achiziție ne întărim activitatea pe partea de laborator, oferind pacienților excelență în procesarea testelor. Laboratorul este dotat cu tehnologie de ultimă generație, în linie cu standardele MedLife, iar echipa este formată din medici supraspecializați pe nișa lor. Este primul pas din proiectul de extindere și dezvoltare, aprobat de către acționari în urmă cu câteva luni. Urmează o perioadă susținută de achiziții, la finalul căreia dorim să ne consolidăm poziția de lider”, a declarat Mihai Marcu, CEO, MedLife Group.

Onco Team Diagnostic este unul dintre furnizorii de servicii de laborator în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB) și cu Casele de Asigurări de Sănătate ale altor două județe, Argeș și Dâmbovița.

Astfel, laboratorul acoperă o gamă largă de teste din segmentele histopatologie și imunohistochimie și examene citodiagnostice.

În 2018 unitatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1,1 milioane euro, potrivit reprezentanților companiei.

MedLife ajunge la un portofoliu de 24 de companii achiziționate prin preluarea laboratorului Onco Team Diagnostic.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: