Antreprenori Stiri

Megatitan produce tăvițe pentru dezinfectarea încălțămintei

29 iun. 2020 2 min

Megatitan produce tăvițe pentru dezinfectarea încălțămintei

Reading Time: 2 minute

Megatitan a demarat producția unor tăvițe dezinfectante utile, care se pot plasa la intrarea în magazine, farmacii, spații publice sau chiar apartamente, astfel încât fiecare persoană care intră sau iese să treacă prin acest filtru dezinfectant, contribuind astfel la diminuarea răspândirii coronavirusului.

Virusul care a afectat întreaga planetă ne obligă să facem schimbări în viețile noastre, atât la serviciu, cât și acasă și să fim mult mai atenți la lucrurile care ne-ar putea îmbolnăvi sau, dimpotrivă, ne-ar putea proteja. Spălatul des pe mâini și distanțarea socială sunt sfaturi pe care le auzim venind din toate părțile, însă nu doar oamenii din domeniul medical se gândesc la soluții care să ne țină într-o zonă de siguranță și protecție, ci și oamenii de afaceri. 

Astfel, Megatitan a inițiat producerea unor tăvițe dezinfectante foarte utile ce se pot plasa la intrarea în magazine, farmacii, spații publice și chiar case sau apartamente, astfel încât fiecare persoană care intră sau iese să treacă prin acest filtru dezinfectant, contribuind astfel la diminuarea răspândirii virusului. Au fost deja donate aproape 1.000 de astfel de produse către unitățile din prima linie, iar acum se lucrează la creșterea producției și la scoaterea produsului la vânzare.

balan

Megatitan a înțeles contribuția pe care o poate aduce în astfel de situații delicate și oferă partenerilor săi oportunitatea de a participa la combaterea epidemiei de coronavirus, dar și a altor tipuri de microbi”, spune Ioan Daniel Bălan, proprietarul companiei Megatitan. „Prin produsul tăvițe de inox pentru dezinfectarea încălțămintei ne alăturăm cu solidaritate campaniei de prevenție a răspândirii virusului. Acest produs este gândit să fie poziționat împreună cu soluție dezinfectantă la intrările din clădiri, pentru a împiedica răspândirea virușilor prin intermediul tălpilor încălțărilor”, adugă Bălan.  

Și pentru că e mai bine să previi decât să repari, Megatitan va iniția în curând o campanie de exterminare a microbilor, „Jos microbii”, pe site-ul http://josmicrobii.ro/.

Megatitan este o companie românească fondată pe 11 septembrie 2001 în Beclean, județul Bistrița-Năsăud și oferă servicii de debitare cu laser, îndoire, sudură, vopsire a tablelor. Acestora se adaugă producția de subansamble și produse finite metalice destinate atât industriei constructoare de mașini, chimice, energetice, retail, cât și pentru producția de mobilier pentru birouri și magazine sau a echipărilor urbane, stradale, parcuri, grădini și locuri de joacă. Compania activează, ca piață de desfacere, în țară și în Europa și are relații comerciale dezvoltate în Europa, Asia și America de Sud, pentru importuri și comenzi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: