Finanțe Stiri

Metropolitan Life lanseaza o asigurare cu bonusuri pentru evenimente fericite

6 mai 2015 2 min

Metropolitan Life lanseaza o asigurare cu bonusuri pentru evenimente fericite

Reading Time: 2 minute

Metropolitan Life a lansat Wise Plan, o asigurare cu componenta de investitii care ofera protectie flexibila si personalizata stilului de viata si oportunitatea de a economisi si investi pentru viitor. Totodata, Wise Plan ofera si bonusuri unice pentru evenimentele fericite din viata si pentru evenimentele asigurate care nu se intampla, incepand din al cincelea an de contract, sau pana la 5% bonus in functie de valoarea primei de asigurare platite.

“Investim in dezvoltarea solutiilor noastre pentru a raspunde mereu necesitatilor si asteptarilor clientilor si suntem alaturi de acestia in momentele importante din viata lor. Prin Wise Plan, romanii isi protejeaza planurile si stilul de viata dorit, construind in acelasi timp un viitor mai sigur pentru ei si familiile lor prin investitii realizate pe baza cunostintelor si expertizei managerilor de fonduri de investitii renumite la nivel mondial”,a declarat Emilia Bunea (foto), CEO Metropolitan Life.

Wise Plan se adreseaza romanilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 60 de ani. Cele patru pachete de protectie – Energic, Activ, Responsabil si Echilibrat, care pot fi atasate produsului pentru a maximiza beneficiile asigurarii – sunt flexibile si personalizate in functie de stilul de viata al clientilor, incluzand beneficii dedicate necesitatilor specifice ale fiecarei categorii de clienti. Solutiile de protectie asigura suport in situatii nefericite cum ar fi deces si invaliditate permanenta rezultata in urma unui accident, fracturi si arsuri, accidente ce necesita spitalizare si interventii chirurgicale.

In ceea ce priveste beneficiile unice oferite pentru evenimente fericite din viata clientilor, Emilia Bunea a explicat ca asiguratii primesc bonusuri de 50% din prima anuala atunci cand se casatoresc, cand se naste un copil sau atunci cand copilul merge la facultate. Totodata, acestia beneficiaza de 30% protectie suplimentara dupa 5 ani de contract, de bonusuri pentru a sarbatori evenimentele asigurate care nu au avut loc, precum si bonusuri de loialitate incepand din al saselea an de contract.

Wise Plan ofera clientilor posibilitatea sa aleaga cum doresc sa investeasca, in functie de planurile lor financiare si de profilul de risc, prin cele 6 programe de investitii disponibile:LEU Confortabil, LEU Echilibrat, LEU Dinamic, EURO Standard, EURO Power, EURO Accelerated.In platforma online e-Customer, clientii Wise Plan au acces permanent, in timp real, la informatii despre valoarea contului si situatia politei, primind totodata informari asupra valorii contului personal in functie de fluctuatiile din piata de capital. In plus, Wise Plan ofera clientilor flexibilitatea de a-si adapta solutia si investitiile in functie de schimbarile situatiei si necesitatilor financiare, prin cresterea primelor sau accesareasumelor investite in situatii neprevazute. Prima minima pentru solutia completa Wise Plan porneste de la 150 de lei pe luna.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: