Companii

Mișcare surpriză pe piața băuturilor alcoolice din România

23/03/2018 < 1 min read

Mișcare surpriză pe piața băuturilor alcoolice din România

Reading Time: < 1 minut

Alexandrion achiziționează portofoliul de vinuri Halewood. Cele două companii au semnat un acord, iar finalizarea tranzacției urmează să fie finalizată în următoarele trei luni.

Nawaf Salameh

“Alexandrion Group va deveni prin această achiziție unul dintre cei mai puternici și mai competitivi jucători de pe piața din România”, declară  Nawaf Salameh, CEO-ul Alexandrion Group.

Grupul Halewood este prezent în România din 1987 și în privința volumelor vândute se află în top zece producători de pe piața locală și pe locul doi la nivel de exporturi de vin.

Grupul Alexandrion este liderul industriei de băuturi spirtoase din România, cu un portofoliu de branduri care acoperă toate segmentele pieței, inclusiv cel al băuturilor tradiționale românești. Printre brandurile Alexandrion se numără: Alexandrion 5* şi 7*,  vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, Afinata, Vişinata și Caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, Saber Coacăze Negre. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Halewood International PLC va continua dezvoltarea portofoliului existent de branduri internaționale de băuturi spirtoase, iar grupul Alexandrion se va concentra pe continuarea și consolidarea relațiilor de parteneriat actuale. 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă