Marketing

Netflix, in peste 190 de tari ale lumii, inclusiv Romania

7 ian. 2016 2 min

Netflix, in peste 190 de tari ale lumii, inclusiv Romania

Reading Time: 2 minute

Incepand cu data de 6 ianuarie, Netflix este disponibil si in Romania in baza unor abonamente lunare. Exista trei optiuni: Basic (7,99 euro), Standard (9,99 euro) si Premium (11,99 euro).

EC2_2049Lansarea a fost facuta simultan pe mai multe piete, serviciul devenind disponibil din 6 ianuarie in peste 130 de tari din intreaga lume. Anuntul a fost facut de catre Reed Hastings, Co-fondator si Chief Executive al companiei in cadrul unui discurs tinut la CES, in Las Vegas.

“Azi sunteti martori la nasterea unei noi retele globale de televiziune prin internet”, a declarat Reed Hastings.

“Cu ajutorul internetului, puterea se afla acum in mainile consumatorilor care pot sa priveasca orice vor, cand vor, pe orice device doresc”.

Anul acesta Netflix va lansa 31 de serii noi si continuari, precum si cateva filme si documentare, o gama larga de serii de stand-up comedy precum si 30 de seriale pentru copii.

In majoritatea tarilor, serviciul este disponibil in limba engleza, au fost insa adaugate si versiuni in limba araba, coreeana si chineza.

Netflix nu este inca disponibil in China, insa compania continua demersurile pentru lansarea serviciului pe aceasta piata. De asemenea nu va fi disponibil in Crimeea, Coreea de Nord din Siria in contextul restrictiilor impuse de guvernul american.

De la lansarea serviciului de streaming in 2007, Netflix s-a extins la nivel global, mai intai in Canada, apoi in America Latina, Europa, Australia, Noua Zeelanda si Japonia.

In prezent, Netflix este cea mai mare retea de televiziune prin internet din lume, cu peste 70 de milioane de membri in peste 190 de tari. Serviciul Netflix este disponibil pe orice device conectat la internet: PC, tableta, smartphone, Smart TV, consola contra unui abonament lunar. In tarile in care a fost lansat acum, serviciul poate fi accesat gratuit timp de o luna.

harta netflix

Lista completa a tarilor unde Netflix este acum disponibil, aici: https://help.netflix.com/en/node/14164

Un film de prezentare a Netflix:

Sursa foto: Netflix Media Center 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: