Marketing Special Stiri

Networking la puterea Biz

21 iul. 2017 2 min

Networking la puterea Biz

Reading Time: 2 minute

Oameni de business, chefi de top, profesioniști din companii și bloggeri au participat la Biz Networking Experience, pentru a afla noutățile pregătite de revista Biz în sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018.

„Omul gospodar își face vara sanie și iarna car, iar noi, la Biz, pregătim mereu pașii următori. Avem evenimente și proiecte deja cunoscute, dar pregătim și surprize pentru zona de business și lifestyle”, a declarat Marta Ușurelu, redactor-șef și acționar majoritar Biz.

Biz Networking Experience a fost ocazia de a prezenta numărul de vară al revistei Biz, dar și de a lansa două proiecte speciale: Biz Best Chefs și Biz Resurse Umane.

Biz Best Chefs adună pentru prima oară top chefs din România, dar promovează și generația următoare care face deja valuri pe scena de fine dining din București. În plus, veți găsi rețete originale și interviuri cu trei chefs ale căror restaurante dețin stele Michelin. „În acest domeniu, trebuie să urci pas cu pas, pentru a forma o fundație solidă. Doar prin muncă poți să ajungi un chef cu adevărat bun”, a spus chef Joseph Hadad la Biz Networking Experience.

 

 

Biz Resurse Umane conține Ghidul salariilor în 6 industrii de top din România, dar și detalii despre cât câștigă un CEO, 5 strategii pentru a avansa în carieră și top programe MBA pentru manageri.

 

 

 

 

 

 

 

Biz pregătește pentru perioada următoare evenimente de top din zona de business, marketing, comunicare și social media:

BrandRo – Lansarea „100 cele mai puternice branduri românești” – 14 septembrie, ARCUB Gabroveni

Gala Biz 18 ani – 20 septembrie, Le Chateau

Biz PR Awards – Lansarea „Top PR România” – 11 octombrie, Radisson Blu Hotel

Best Marketing Cluj – 3 octombrie, Double Tree by Hilton – Cluj Napoca

Zilele Biz – 20 – 24 noiembrie, ARCUB Gabroveni

Social Media Snow Camp – 7 – 10 decembrie, Pârâul Rece

Biz Japonia – ianuarie 2018

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: