fbpx
Tech

Noi telefoane de la Nokia3 min

06/09/2019 2 min read

Noi telefoane de la Nokia3 min

Reading Time: 2 minute

Compania care deține licența Nokia pentru telefoane, HMD Global a anunțat lansarea a cinci noi terminale, atât în zona de top, cât și în segmentul mid-range și al telefoanelor clasice.

Două dintre terminalele lansate sunt de tip smartphone: Nokia 7.2, un telefon de top cu o cameră triplă de 48MP și optică Zeiss, și Nokia 6.2, cu PureDisplay și o cameră dotată cu experiențe AI, la un preț accesibil.

Portofoliul de telefoane clasice a fost extins, pentru a acoperi noi categorii de rețele și piețe. Nokia 800 Tough este primul telefon Nokia robust produs de HMD Global, cu autonomie mare a bateriei și dotări esențiale precum Google Assistant, WhatsApp, 4G și multe altele. Nokia 2720 Flip este un telefon compact, foarte ușor de folosit datorită tehnologiei AI integrate. Este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de cât mai multă accesibilitate sau care sunt în căutarea unui digital detox. Nu în ultimul rând, Nokia 110 este un telefon extrem de accesibil, bazat pe entertainment.

Următoarea etapă pentru telefoanele Nokia

HMD Global și-a prezentat viziunea cu privire la viitoarele generații de telefoane Nokia. În ideea că tehnologia și inovația trebuie să încurajeze societatea să progreseze – fără a exista limitări impuse de segmentele de preț – HMD Global a identificat domenii cheie de investiții pentru viitor. Aceste investiții au rolul de a consolida diferențierea telefoanelor Nokia în ceea ce privește imaginea, securitatea, designul, dar și inovarea în materie de materiale. De asemenea, prin introducerea beneficiilor unei noi tehnologii de rețea unui public larg, HMD Global își propune ca în 2020 să livreze o experiență 5G premium, la un preț accesibil.

“Ne pregătim pentru o nouă etapă a telefoanelor Nokia, una pentru care am identificat domenii strategice de investiții pentru a contura o experiență de utilizare de înaltă calitate a smartphone-urilor Nokia pentru fanii noștri, concentrându-ne în mod special pe inovare 5G, securitate, imagine și design. Suntem mândri de accentul pe care îl punem pe securitatea telefoanelor noastre, fiind singurul brand european din categorie axat pe încredere, securitate și o experiență pură Android”, a declarat Florian Seiche, CEO HMD Global.

Două noi smartphone-uri Android de la Nokia în zona mid-range

Segmentul mid-range este reînnoit odată cu lansarea a două noi smartphone-uri Nokia – Nokia 7.2 și Nokia 6.2 – ambele modele oferind experiențe de top în ceea ce privește afișajul și imaginea. Mai mult, atât Nokia 7.2 cât și Nokia 6.2 reprezintă un progres substanțial în materie de măiestrie și materiale, introducând un design premium, nordic, în acest segment.

“Portofoliul nostru mid-range a fost mereu apreciat pentru că depășește așteptările utilizatorilor. Atât Nokia 7.2, cât și Nokia 6.2 se bazează pe aceeași filosofie, de a oferi experiențe premium, la un preț avantajos. Ambele smartphone-uri dispun de o autonomie a bateriei de două zile și au un design specific culturii nordice, din materiale high-tech”  a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer HMD Global.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *